Fosta iubită a lui Fuego, declarații neașteptate la 12 ani de la despărțirea de artist. Ce relație au ei acum, după ce au fost la un pas să se căsătorească

Madlen Moraru / 11.02.2020, 20:00
Fosta iubită a lui Fuego, declarații neașteptate la 12 ani de la despărțirea de artist. Ce relație au ei acum, după ce au fost la un pas să se căsătorească

Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego, a avut o relație de lungă durată, în urmă cu foarte mulți ani, cu o femeie despre care s-a spus că ar fi fost cea mai mare iubire a sa. Cântărețul și-a ținut întotdeauna viața personală departe de ochii curioșilor. De curând, cea care aproape i-a devenit artistului soție, a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat, în realitate, între ei.

Fosta iubită a lui Fuego, declarații neașteptate la 12 ani de la despărțirea de artist

Ana Maria Ciaușu și cântărețul au avut o relație, cu 12 ani în urmă. Despre femeie s-a spus că a fost cea mai mare dragoste din viața artistului. Totuși, cei doi nu au ajuns în fața altarului, să își jure iubire veșnică, deși toată lumea îi vedea și în această postură. Fosta logodnică a lui Fuego a făcut declarații surprinzătoare despre viața alături de cântăreț. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, femeia a recunoscut adevărul despre posibila căsătorie cu Fuego.

„Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat (n.r.: căsătoria). Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a povesitit Ana Maria Ciaușu, potrivit ProTV.

Fosta iubită a lui Fuego, declarații neașteptate la 12 ani de la despărțirea de artist. Ce relație au ei acum, după ce au fost la un pas să se căsătorească
Ana Maria Ciaușu, fosta mare iubire a lui Fuego, a făcut dezvăluiri surprinzătoare, la mai bine de un deceniu de la despărțirea de artist

Cei doi au avut o relație la începutul anilor 2000, dar lucrurile s-au sfârșit și fiecare a luat-o pe drumul său. Povestea acestora a durat doar patru ani și s-a terminat cu mai bine de un deceniu în urmă. Se pare că unul dintre motivele pentru care au ales să nu rămână împreună a fost și faptul că nu puteau avea copii împreună. Femeia de 42 de ani are însă patru nepoți, după cum a mai dezvăluit în interviul acordat recent.

Totodată, Ana Maria a vorbit foarte deschis și despre șansele unei posibile împăcări. Artistul și fosta lui iubită mai păstrează legătura și în 2020.

Ce relație au ei acum, după ce au fost la un pas să se căsătorească

„Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni.”, a mai mărturisit Ana Maria Ciaușu.

Relația lui Fuego cu Ana Maria a durat din anul 2003 și până în 2007.  Cei doi urmau să se căsătorească, iar pe atunci au stabilit și cine urmează să le fie nașa de cununie, fiind vorba despre cântăreața de muzică populară Irina Loghin.

„Da, am fost în atenția presei datorită relației pe care am avut-o cu Paul, și nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru că nici eu și cu atât mai puțin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă. Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens.”, a mai adăugat fosta iubită a lui Fuego.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI