Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo dă lovitura în fotbal. Decizia uimitoare luată de Daniella Chavez

Nicu Stan 08.05.2021, 15:57

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo dă lovitura în fotbal. Decizia uimitoare luată de Daniella Chavez. Amănuntele celor hotărâte de frumoasa blondă, în articolul de mai jos.

Amanta lui Cristiano Ronaldi și-a cumpărat club de fotbal. Despre cine este vorba

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo dă lovitura în fotbal. Daniella Chavez, cea cu care Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Irina Shayk, a decis să investească într-un club de fotbal.

Frumoasa blondă în vârstă de 34 de ani vrea să investească într-un club din Chile, care se află în liga a 3-a.

Daniella Chavez este fost iepuras Playboy
Daniella Chavez este fost iepuras Playboy

Ce a fost Cristiano Ronaldo pentru Daniella Chavez

Fostul iepuraș Daniella Chavez a explicat în urmă cu ceva ani că fotbalistul  Cristiano Ronaldo nu este pentru ea decât o fantezie îndeplinită.

”Am vrut să îmi îndeplinesc o fantezie cu el. Îmi plăcea la nebunie corpul lui, iar el m-a uimit: îi plăceau fața mea, dar și sânii și faptul că nu fusese niciodată cu un playmate”, spunea Daniella Chavez.

Ce club cumpără Daniella Chavez

Acum, apetisanta blondă a investit la Rancagua Sur Sports, un club din Divizia 3 A din Chile. Clubul a anunțat că au ajuns la o înțelegere verbală, dar încă nu au fost semnate actele, acest lucru urmând să se întâmple cât de curând.

Daniella Chavez este cunoscută în lumea showbiz-ului din Chile după ce a fost un iepuraș Playboy și a devenit gazda unei emisiuni din Mexic.

Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Irina Shyak cu Daniella Chavez

Daniella Chavez și Cristiano Ronaldo s-au iubit în urmă cu mai mulți ani, fotbalistul portughez înșelând-o pe rusoaica Irina Shayk.

De asemenea, focoasa blondă are peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram, platformă în care postează foarte multe fotografii cu care ar aprinde imaginația oricărui mascul.

Marius Niculae, dezvăluiri despre retragerea lui Cristiano Ronaldo

Pe de altă parte, Marius Niculae, de 39 de ani, fost atacant la Sporting Lisabona în perioada 2001-2005, unde a fost coleg cu Cristiano Ronaldo (36 de ani), a făcut dezvăluiri despre retragerea starului portughez care acum joacă pentru Juventus.

”Știu și eu că acesta este visul lui. Mai are un an contract cu Juventus, iar apoi, din ce știu eu, a zis că mai joacă încă doi ani la Sporting”, a spus Marius Niculae, potrivit gsp.ro.

Ladislau Boloni l-a adus pe Cristiano Ronaldo la antrenamente

De asemenea, Marius Niculae a povestit cum au reacționat el dar și Mario Jardel (47 de ani), vedetele echipei la acea vreme, când Ladislau Boloni l-a adus pe Cristiano Ronaldo la antrenamente și le-a spus că este mai bun decât ei doi.

”Ne-a mirat când l-a adus nea Loți. A rămas acea frază celebră spusă. Eu eram cu Jardel, el a venit cu un copil cu coșuri pe față, avea 16 ani. Ne zice: Ăsta e mai bun decât voi amândoi la un loc!. Am început să râdem de el, noi eram pe val atunci. Nu marca Jardel, o făceam eu. Chiar eram vedete! Am început să râdem amândoi, iar Jardel i-a zis lui Boloni: Dacă nu eram eu și cu Marius, erai plecat de mult.

Cristiano Ronaldo era o forță încă de la 16 ani

După antrenament ne-am schimbat părerea când am văzut ce putea să facă acel copil de 16 ani. Avea talent și o forță nativă incredibilă. Pe mine, la testele de forță, m-a depășit și nu credeam că vreun copil de 16 ani putea să-mi facă asta!

Eu nu prea aveam adversar, mai ales că de mic eram crescut în sala de forță. Când a venit Cristiano m-a uimit pentru că nu credeam să fie cineva peste mine. L-am chemat o dată, eram pe val atunci și cam dictam p-acolo. Nu-mi venea să cred că împinge cu așa forță în picioare!”, a spus Marius Niculae.

Urmăriți Impact.ro și pe