Fost primar, găsit împușcat în bucătăria casei sale. Murise de două zile

Beatrice Dumitru 02.09.2022, 10:34
Fost primar, găsit împușcat în bucătăria casei sale. Murise de două zile

Caz șocant în județul Mehedinți. Un fost primar a fost găsit mort în locuința sa, după ce nu mai mai fusese văzut de câteva zile. Bărbatul în vârstă de 43 de ani locuia singur și se pare că suferea de depresie și nu mai păstra legătură cu apropiații.

Fostul primar s-a sinucis

Un fost primar din comuna Husnicioara, județul Mehedinți, a fost găsit mort, pe scaun, în bucătăria locuinței sale. Poliția din Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, joi seară, de către un bărbat care a spus că l-a găsit pe cumnatul său mort în locuința sa.

Este vorba despre Claudiu Rujoi, fostul primar al comunei Husnicioara, județul Mehedinți, în perioada 2012 – 2016. Fostul edil s-a sinucis, luându-și viața cu arma de vânătoare, pe care o deținea. Se pare că bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a luat viața în urmă cu două zile, notează Antena 3.

Fost pimar, găsit împușcat în buctăria casei sale. Murise de două zile
Fostul primar a fost găsit mort în casă. Sursa foto: Antena 3.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

Bărbatul avea doi copii minori, dar locuia singur după ce cea de-a doua soție l-a părăsit, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații. Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate cauzele care l-au împins pe bărbat la acest gest extrem. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Primar mort, după ce a fost bătut de un consilier

Un alt caz șocant s-a întâmplat în județu Brașov, în luna martie, unde un primar PNL s-a stins din viață, după ce a fost bătut crunt și lăsat într-o baltă de sânge de un consilier local.

În urma bătăii, primarul comunei Jibert în vârstă de 64 de ani a ajuns la Spitalul Județean Brașov, dar a cerut să plece acasă spunând că se simte bine, dar după numai câteva zile a murit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...