Forma pe care trebuie să o aibă portofelul ca să atragă banii. Așa vei avea întotdeauna noroc

Ioana Bucur 27.08.2022, 11:34
Forma pe care trebuie să o aibă portofelul ca să atragă banii. Așa vei avea întotdeauna noroc

Pentru cei mai mulți, principala preocupare este ce avem în el, însă puțini își dau seama că ne putem schimba norocul aplicând câteva principii din filosofia feng-shui. Află care este forma pe care trebuie să o aibă portofelul ca să atragă banii și ce trebuie să faci când vine momentul să te desparți de cel vechi. Dacă îl arunci la gunoi, se spune că vei atrage ghinionul în casă.

Trucuri ce merită încercate

Când vine vorba despre bani, nimeni nu ar putea refuza o formă de ajutor, mai ales când vorbim despre niște trucuri simple, extrase din filosofia fengh shui, ce promit să atragă bunăstarea și norocul.

Potrivit acestor principii, modul în care ne păstrăm banii are o mare influență asupra situației noastre materiale. Dacă vrei să atragi sume cât mai mari în casa sa, trebuie să știi care este forma pe care trebuie să o aibă portofelul pentru a-l transforma într-un magnet pentru energiile benefice.

La fel de importantă este și starea acestui accesoriu. Ai grijă să nu fie vechi, uzat, să nu aibă zgârieturi, cusături desfăcute sau un mecanism de închidere – deschidere defect. Dacă da, este momentul să îl înlocuiești, însă trecerea nu poate fi făcută oricum.

Aceleași învățături feng shui descriu un soi de ritual, câțiva pași ce ar trebui urmați. Dacă îl vei arunca, pur și simplu, la gunoi, riști să blochezi fluxul de numerar, iar mai curând decât ai crede, tu și familia ta vă puteți lovi de unele probleme de ordin financiar.

Forma pe care trebuie sa o aiba portofelul ca sa atraga banii. Asa vei avea intotdeauna noroc

Ce formă trebuie să aibă portofelul ca să atragă banii

Se spune că ar trebui să porți cu tine atât portofelul nou cât și pe cel vechi timp de trei zile, dar fără să te uiți în cel vechi, fără să scoți din el nici măcar un bănuț. După ce vor trece cele trei zile, banii rămași în portofelul pe care urmează să îl înlocuiești trebuie cheltuiți doar pe cadouri pentru persoanele importante din viața ta. Păstrează însă cea mai mare bancnotă din el până la următoarea lună nouă.

Ultima parte a ritualului este destul de amuzantă: trebuie să îi spui „la revedere” și să îi mulțumești că te-a slujit și ți-a păstrat banii în siguranță. Apoi, trebuie să îl înfășori într-o cârpă roșie și să îl îngropi.

Când cumperi un portofel nou, ai grijă să alegi unul de formă dreptunghiulară, astfel încât bancnotele să încapă în el fără să stea îndoite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...