Foarte puțini știu asta. Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu

Emanuela Pană 29.09.2021, 08:12
Foarte puțini știu asta. Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai apreciate pentru sinceritatea și asumarea de care de dovadă cu fiecare ocazie. Bruneta reușește să facă furori cu aproape fiecare declarație pe care o face, iar fanii cărora le-a câștigat inima și-au exprimat dorința de a o cunoaște mai bine. Prin urmare, fosta soție a lui Pepe a făcut dezvăluiri cu privire la studiile sale.

Ce studii are Oana Zăvoranu

Cu toții o știm pe Oana Zăvoranu, o vedem mereu, fie la televizor, fie pe rețelele sociale, vedeta făcându-se remarcată în peisajul românesc prin firea ei deschisă, gata să spună lucrurilor pe nume. Cu toate că unii sunt deranjați de sinceritatea debordantă a brunetei, există și persoane care o apreciază chiar din acest motiv. Fosta soție a lui Pepe a demonstrat de-a lungul anilor că nu ține cont de gura lumii și că va spune întotdeauna adevărul verde-n față. Cu alte cuvinte, vedeta a lăsat de fiecare dată de înțeles că nu-și va schimba caracterul pentru cei care nu o îndrăgesc pentru ceea ce este.

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, când s-a lansat în industria cinematografică, urmând ca mai apoi să se lanseze și în industria muzicală, cochetând, de altfel, și cu televiziunea, fiind moderatoarea unor emisiuni. Ca urmare a energiei sale și a comportamrntului vulcanic, frumoasa brunetă s-a făcut ușor remarcată.

Cât este de frumoasă am văzut cu toții, că este carismatică și vocală am remarcat în decursul anilor, însă ceva ce știu doar puțini dintre noi sunt studiile pe care le are vedeta. Fiind o actriță atât de talentată, probabil ați fi tentați să credeți că actoria a fost prima și singura sa opțiune, însă în realitate lucrurile nu stau întocmai.

Oana Zăvoranu a fost studenta Universității Titu Maiorescu din București, însă la finele anilor școlari a realizat că Dreptul nu este pentru ea, având în anturajul ei câțiva prieteni foarte buni de familie care cochetau cu televiziunea. Nu a stat prea mult pe gânduri și s-a prezentat la un casting pentru moderatori TV.

Inițial, vedeta nu a crezut nicio secundă că va fi selectată, însă a fost norocoasă și, fără ajutorul prietenilor, a devenit prezentatoarea emisiunii „Vară pentru 2“, difuzată de TVR2.

Citește și: Lui îi datorează Antonia şi Oana Zăvoranu succesul. Cine este bărbatul din spatele reuşitelor vedetelor (exclusiv)

Vedeta a obținut nota 8,27 la licență

În prezent, Oana Zăvoranu se bucură de o viață împlinită și fericită, iar firea sa luptătoare a ajutat-o să depășească mult mai ușor evenimentele mai puțin plăcute din viața ei.

Ce studii are frumoasa actriță, Oana Zăvoranu. Puțini cunosc acest detaliu din viața ei
Ce studii are frumoasa actriță, Oana Zăvoranu. Puțini cunosc acest detaliu din viața ei

Și chiar dacă până în momentul de față nu are copii, acest lucru nu o împiedică pe talentata actriță să-și exercite „drepturile“ depline de femeie împlinită. La cei 48 de ani, Oana Zăvoranu arată ca o adolescentă și este foarte activă în mediul online, acolo unde postează fotografii cu ea de senzație.

Tot în cadrul postărilor de la InstaStories a făcut dezvăluiri cu privire la studiile sale, menționând printre altele că a ales să își dea licența la criminalistică, iar lucrea ei s-a numit „Elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare“.

Teza Oanei Zăvoranu a fost apreciată de profesori, obținând nota 8,72.

Să nu râzi. Am ales licența la criminalistică și viză, elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare… Am luat 8,27“, a dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul de Instagram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe