Florinel Coman, pregătit să devină tată. „Este un sentiment cu care nu m-am mai întâlnit până acum”. Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Sorin Barbu 28.06.2022, 17:24

Florinel Coman este convins că acesta va fi anul lui și că va reuși să conducă echipa lui Gigi Becali spre titlul de campioană după șapte sezoane de secetă. „Mbappe de la FCSB” trage tare la antrenamente cu gândul la revanșa cu CFR Cluj. Fotbalistul a acordat un interviu în care a vorbit și despre viața de familie și a spus că abia așteaptă să devină tată.

Florinel Coman așteaptă să se „răzbune” pe CFR Cluj

Florinel Coman este jucătorul care are „cele mai mari datorii” la Gigi Becali. A costat trei milioane de euro, dar prestațiile sale din ultima perioadă nu au fost deloc grozave, iar patronul l-a criticat, iar în unele partide l-a trimis pe bancă.

„Mbappe de la FCSB” muncește din greu la antrenamente și speră să redevină jucătorul pe care patronul spera să-l vândă cu 20 de milioane de euro. A avut oferte pentru el, dar nu l-a dat. Sporting Lisabona a propus șapte milioane de euro, iar o echipă din SUA a fost gata să plătească nouă milioane de dolari, plus procente din viitorul transfer.

„După fiecare an pierdut se acumulează o durere, dar răzbunarea va fi cu atât mai mare. Sper să ne răzbunăm pentru că am pierdut mereu cu echipe mici campionatul. Sunt echipe puternice, Craiova, CFR, dar nu vreau să mă gândesc la ei, cred că singurul adversar suntem noi.

Noi avem experiență, chiar dacă au fost accidentele din ultimii ani. Nu ne mai gândim la nimic, trebuie să luăm fiecare meci și să câștigăm la două-trei goluri diferență. Putem ajunge în grupe, suntem aceeași jucători de doi-trei ani, s-a format un grup frumos, putem face performanță”, a declarat Florinel Coman, la Pro Arena.

Florinel Coman, antrenament în cantonament cu FCSB

Florinel Coman se pregătește să devină tată

Florinel Coman a vorbit și despre un subiect din viața personală, unde așteaptă, alături de Ioana Timofeciuc, un copil.

„Este un sentiment cu care nu m-am mai întâlnit până acum, sunt entuziasmat. Întreaga familie e fericită, așteptăm să vină”, a mai spus fotbalistul din atacul formației FCSB.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit la începutul lunii iunie. Andrei Miron le-a fost naș, iar la eveniment au fost prezenți și foștii colegi Olimpiu Moruțan și Dennis Man.

Urmăriți Impact.ro și pe