Florin și Raluca Pastramă sunt rude, nu este doar o coincidență de nume. Nimeni nu știa de legătura dintre ei până acum

Andreea Bisinicu 08.11.2020, 19:58
Florin și Raluca Pastramă sunt rude, nu este doar o coincidență de nume. Nimeni nu știa de legătura dintre ei până acum

Florin și Raluca Pastramă sunt rude, nu este doar o coincidență de nume. Nimeni nu știa de legătura dintre ei până acum. Ce relație există între soția lui Pepe și soțul lui Brigitte Sfăt.

Ce relație de rubedenie există între Raluca și Florin Pastramă

Faptul că soția lui Pepe și Florin Pastramă poartă același nume de familie nu este o coincidență, așa cum au crezut mulți. Raluca și soțul lui Brigitte Sfăt sunt verișori primari și se înțeleg foarte bine, în ciuda zvonurilor care au spus că familiile lor nu își vorbesc.

Cei doi au apar foarte rar împreună, dar când sunt surprinși de fotoreporteri se poate vedea că relația dintre ei este una foarte prietenoasă. Vorba aceea, sângele apă nu se face. Raluca Pastramă a susținut, întotdeauna, că apreciază simțul umorului pe care îl are Florin Pastramă. Pepe și Raluca au fost prezenți la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă, din 2019, unde s-au distrat de zile mari.

Bruneta postase, la vremea aceea, imagini pe instastory cu cei doi miri, la care adăugase mesaje emoționante și urări pentru noua familie a verișorului său.

Raluca Pastramă și Pepe, divorțul anului 2020

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a picat ca o bombă la final de an 2020. După despărțiri faimoase precum cele dintre Walter și Raluca Zenga, Andreea Bălan și George Burcea, iată că Pepe a anunțat, pe contul lui de Youtube, că el și soția sa, Raluca Pastramă, vor ajunge în curând, în fața notarului, pentru a semna actele de divorț.

Conform artistului, cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de trei săptămâni. Cântărețul a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia, dar bruneta este cea care a hotărât să pună capăt căsniciei.

Pepe nu a vrut să se ajungă la divorț, dar Raluca Pastramă nu a putut fi convinsă. Anunțul acestei separări a căzut precum o bombă la sfârșit de an. Întrebată, la rîndul ei, care au fost motivele separării, bruneta a preferat să rămână discretă.

Pepe si Raluca Pastrama sunt casatoriti de opt ani de zile si au doua fetite impreuna
Pepe si Raluca Pastrama sunt casatoriti de opt ani de zile si au doua fetite impreuna

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Jurnalista Adriana Bahmuțeanu și-a dat și ea cu părerea despre cel mai fierbinte subiect din showbizul românesc. Fosta doamnă Prigoană susține că Pepe s-ar fi grăbit, în 2012, cu nunta.

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe