Florin şi Brigitte Pastramă, ridicaţi de mascaţi la prima oră. Motivul pentru care poliţiştii au intrat în locuinţa celor doi

Antonia Iacobescu, Gabriel Peneș 22.07.2021, 11:57
Florin şi Brigitte Pastramă, ridicaţi de mascaţi la prima oră. Motivul pentru care poliţiştii au intrat în locuinţa celor doi

Florin şi Brigitte Pastramă nu au parte deloc de liniște! Joi dimineață, 22 iulie, cei doi soți au fost ridicați de mascați, iar casa lor din Capitală a fost percheziționată. Florin şi Brigitte Pastramă sunt acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

Florin şi Brigitte Pastramă, acuzați că au vândut produse contrafăcute

Clipe grele pentru Florin şi Brigitte Pastramă! Soții au intrat în vizorul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

Aceștia au fost ridicați de acasă de poliţişti şi conduşi la audieri la sediul poliției Sectorului 2, scrie g4media.ro. 

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2″, se arată într-o informare a Poliţiei.

În ce afaceri au investit soții Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019, iar de atunci au investit în mai multe afaceri. Anul trecut, cei doi au deschis o shaormerie, însă pandemia de coronavirus le-a dat toate planurile peste cap.

Brigitte Pastramă mai avea și o afacere cu haine de firmă pe care a închis-o ulterior, spunând că a pierdut 100.000 de euro.

”Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, declara vedeta după ce a deschis fast-food-ul, pentru Click.

 

Urmăriți Impact.ro și pe