EXCLUSIV

Florin Salam, probleme de sănătate. Dan Bursuc a dat vestea cea rea: “Nu e bine deloc” (exclusiv)

Iancu Andreea 16.09.2021, 18:59
Florin Salam, probleme de sănătate. Dan Bursuc a dat vestea cea rea: “Nu e bine deloc” (exclusiv)

Vești proaste din lumea muzicii de petrecere. Dan Bursuc, un apropiat al cântărețului de manele Florin Salam, a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro, faptul că starea de sănătate a lui Florin Salam nu este una bună. Artistul se confruntă cu o situație extrem de gravă.

Dan Bursuc, despre starea de sănătate a lui Florin Salam. “Nu este bine deloc”

Florin Salam, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai muzicii de petrecere, se află într-o stare gravă. Această informație a fost confirmată de către Dan Bursuc, unul dintre prietenii apropiați ai cântărețului de manele, care a dezvăluit faptul că artistul se confruntă cu o situație gravă. Deocamdată, sursele noastre înclină către un diagnostic de Covid-19, însă informația nu a fost pentru moment confirmată.

Zvonurile cu privire la starea de sănătate precară a lui Florin Salam au plecat de la faptul că artistul nu a fost la parastasul de ieri al fostei soții, acesta fiind extrem de bolnav. Vestea este cu atât mai îngrijorătoare cu cât astăzi, un alt artist, Petrică Cercel, a părăsit această lume, din pricina Covid-19. Pe de altă parte, și fratele lui Florin Salam se stingea din viață tot din cauza infectării cu coronavirus.

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!, ne-a mărturisit impresarul Dan Bursuc, în exclusivitate pentru redacția Playtech-impact.ro.

Florin Salam într-o stare gravă
Florin Salam trece prin momente dificile

Fratele artistului, Neluțu Stoian, a sfârșit tragic din cauza Covid-19

Nelu Stoian, fratele lui Florin Stoian (Salam), se stingea din viață în urmă cu un an de zile, tot în luna septembrie, pe data de 25. Bărbatul fusese internat cu două luni înainte de tragedie la Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București. Din păcate, bărbatul se confrunta cu numeroase afecțiuni, printre care diabet, având totodată probleme cu plămânii și fiind bolnav cu inima. Toate acestea, la care s-a adăugat și diagnosticul de Covid-19, au făcut ca ultimele clipe din viață ale fratelui lui Salam să fie petrecute în secția de Terapie Intensivă.

Medici nu au mai reușit să facă nimic pentru a-l întoarce pe Nelu Stoian din drumul spre cele veșnice, astfel că manelistul s-a stins din viață, spre disperarea rudelor sale. Fratele lui Florin Salam a fost înmormântat pe 29 septembrie, în cimitirul Berceni 2, lângă soția manelistului pe care a pierdut-o în 2009, în cadrul unei ceremonii funerare fastuoase, la care au participat zeci de oameni.

Urmăriți Impact.ro și pe