Florin Ristei și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, noul cuplu din showbiz? Ce spune cântărețul despre zvonurile apărute

Redacția IMPACT 18.03.2020, 19:03
Florin Ristei și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, noul cuplu din showbiz? Ce spune cântărețul despre zvonurile apărute

Cele mai noi ediții difuzate le-au surprins pe vedetele Asia Express în diverse ipostaze considerate interesante. Telespectatorii au putut urmări cum între cei doi se construiește o apropiere, deși inițial păreau că dau semne de rivalitate. Totodată, aceștia au fost nevoiți să petreacă ceva mai mult timp împreună, lucru care ar fi dus la o transformare a relației lor, din cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, noul cuplu din showbiz?

Florin Ristei și Carmen Grebenișan ar fi cel mai nou cuplu, din showbiz-ul autohton. Cei doi ar fi avut o apropiere ceva mai mare în cadrul ultimelor episoade difuzate din Asia Express. Mai mult, zvonurile au apărut de câteva zile, iar în prezent cântărețul a făcut mai multe afirmații, pe baza acestui subiect. Chimia dintre cei doi a fost remarcată rapid de către privitorii din fața micului ecran.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, noul cuplu din showbiz Ce spune cântărețul despre zvonurile apărute
Au apărut zvonuri că participanții din Asia Express ar forma cel mai nou cuplu din showbiz

Curioși dacă e sau nu vorba de o posibilă relație, ale cărei începuturi s-ar fi înfiripat în cadrul sezonului 3 din Asia Express, fanii le-au lăsat celor doi numeroase mesaje. Cea mai nouă probă din show-ul concurs i-a pus pe cei doi într-o situație inedită. Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost nevoiți să petreacă împreună 24 de ore. Fanii emisiunii de pe Antena 1, prezentată de Gina Pistol, au fost cuceriți de cât de bine le-ar sta celor doi împreună.

Ce spune participantul din sezonul 3 al Asia Express

Nu e de mirare că fanii l-au asaltat pe cântăreț cu zeci, poate sute de comentarii și mesaje, pe paginile sale de pe rețelele sociale. De aceea, vizibil amuzat de situația în care s-a regăsit în momentul de față, Florin Ristei a preferat să păstreze misterul. Artistul a făcut publică o poză cu el și Carmen Grebenișan, alături de un scurt mesaj.

“Nu pun niciun comentariu, că le-ați pus voi pe toate :))”, a fost postarea concurentului Asia Express, potrivit clickpentrufemei.ro.