EXCLUSIV

Florin Ristei a început să trăiască pe picior mare. Imaginile spun tot, colegii de la Antena 1 vor fi invidioși

Ana Anitoiu, Ioana Nicolae 21.04.2021, 12:07

Florin Ristei a început să trăiască pe picior mare. Fotoreporterii Impact.ro au surprins imaginile ce spun tot despre celebrul solist al trupei Freestay și câștigător de ”X Factor”. Cântărețul va stârni invidia colegilor săi de la Antena 1, unde face parte din echipa emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum a început Florin Ristei să trăiască pe picior mare

Lui Florin Ristei îi merge excelent, în ciuda pandemiei de coronavirus. Artistul și-a cumpărat de curând o bijuterie pe patru roți. Mai exact, un BMW seria 4, 430 XD de culoare albastră, echipat cu 260 de cai putere, al cărui preț ajunge la fabuloasa sumă de 70.000 de euro. Cântărețul a fost surprins de fotoreporterii Impact.ro plecând de acasă cu acest bolid pentru a ajunge la studiourile Antenelor.

Îmbrăcat cu o pereche de blugi deschiși la culoare și un tricou negru ce i-a lăsat la vedere tatuajele de pe brațe, și având la el o geacă de culoare verde, Florin Ristei a intrat în noua lui mașină fără mască de protecție și a pornit la drum.

Florin Ristei a inceput sa traiasca pe picior mare. Imaginile spun tot, colegii de la Antena 1 vor fi invidiosi
Florin Ristei

Florin Ristei, făcut de râs de Dani Oțil în direct

Într-o ediție recentă a matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, cu umorul caracteristic, Dani Oțil l-a făcut de râs pe Florin Ristei. Totul a pornit după ce cântărețul a folosit cuvântul ”consătean” când a auzit că un invitat al emisiunii este din Reșița, municipiul de reședință al județului Caraș-Severin, Banat, de unde sunt Dani Oțil și Răzvan Simion. El a sugerat, astfel, că Reșița ar fi un sat.

”Când ai venit de la Galați, scuipai alunele din Toffifee, credeai că sunt sâmburi și dansai la semafor, credeai ca e discotecă. La Reșița era mult mai simplu în microbuz, spre exemplu, ca sa iasă unul, trebuia să ieșim toți”, a glumit Dani Oțil. Coprezentatorul a fost repede atacat de Răzvan Simion: ”Lasă că și noi când am venit la București mâncam franzelă cu pâine”.

Florin Ristei a prezentat-o familiei pe iubita lui

Recent, Florin Ristei a prezentat-o familiei pe iubita lui, Naomi Hedman, ”Pantera” de la ”X Factor”. Artistul a spus că deși nu a cerut-o de soție, i-a luat mărimea degetului inelar, în joacă. Cântărețul a vorbit despre relația lui cu splendida tânără de culoare și despre criticile pe care le-a generat când s-a aflat că formează un cuplu cu ea. Cei doi par îndrăgostiți lulea unul de celălalt, după cum reiese din fotografiile pe care obișnuiesc să le publice pe rețelele de socializare.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (Relația, n.r.) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect. Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...