Florin Prunea, scandal în direct cu Ilie Dumitrescu. ”Să-ți fie rușine!”. De ce s-au certat cei doi foști componenți ai Generației de Aur

Andrei Cezar, Paul Dobrescu 22.11.2021, 11:54
Florin Prunea, scandal în direct cu Ilie Dumitrescu. ”Să-ți fie rușine!”. De ce s-au certat cei doi foști componenți ai Generației de Aur

Este scandal uriaș între doi dintre foștii componenți ai Generației de Aur. Florin Prunea a intrat în direct în cadrul unei emisiuni televizate și l-a criticat pe Ilie Dumitrescu, cel care l-a lăudat pe Răzvan Burleanu pentru că i-a propus lui Gheoghe Hagi postul de selecționer.

Florin Prunea a sărit la gâtul lui Ilie Dumitrescu. Scandal în direct între membrii Generației de Aur

Florin Prunea este un vehement contestatar al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, pe care îl consideră responsabil de nivelul foarte slab la care a ajuns fotbalul românesc.

Ilie Dumitrescu a apreciat, în schimb, inițiativa lui Burleanu de a discuta cu Gheorghe Hagi o posibilă revenire a sa pe banca naționalei. Florin Prunea s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea lui Ilie Dumitrescu și i-a transmis acestuia să nu mai vorbească în numele Generației de Aur.

L-aș ruga pe Ilie să nu mai vorbească în numele Generației de Aur! Generație de Aur nu e formată numai din Ilie Dumitrescu, Hagi, Popescu. Mai era și Didi Prodan! Eu te-am cunoscut altfel!

Tu erai altfel! Băiatul ăsta pe care tu îl lauzi, Burleanu… să nu mai vorbești în numele Generației de Aur! Ilie, tu care ești unul dintre noi, nu poți să spui că Răzvan Burleanu a făcut un pas. Nu știu ce interese ai tu, lasă-mă să vorbesc. Ilie, nu se face așa ceva, ce ai făcut tu în seara asta!

Niciun reprezentant al Generației de Aur nu a făcut așa ceva! Nu mai vorbi în numele Generației de Aur! Vorbește în numele tău, nu în numele nostru! Să-ți fie rușine!”, a fost mesajul lui Florin Prunea, în direct la Digi Sport Special.

Răspunsul lui Ilie Dumitrescu pentru fostul său coleg: ”Ăsta e un dialog ieftin”

Ilie Dumitrescu a răspuns acuzațiilor voalate ale lui Prunea potrivit cărora ar fi trecut în barca lui Burleanu și i-a dat asigurări fostului său coechipier de la echipa națională că nu s-a întâmplat acest lucru.

Florin, eu nu fac nimic pe interes! Eu nu sunt cumpărat, nu apăr interesele nimănui, eu spun ce s-a întâmplat astăzi. Florin, eu am spus că apreciez inițiativa de astăzi. Eu nu am niciun interes ascuns, Florin!

Dacă Burleanu apreciază munca de antrenor a lui Hagi… Eu n-am interes, eu peste cinci ani tot aici o să fiu. Ăsta e un dialog ieftin, nu vreau să intru. Eu am avut ofertă de la Răzvan Burleanu, să-mi aleg orice funcție vreau, și am refuzat. Am spus că fac parte din altă echipă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Gheorghe Hagi a refuzat echipa națională

Răzvan Burleanu l-a ofertat pe Gică Hagi și i-a propus postul de selecționer al României, însă ”Regele” nu a acceptat propunerea șefului FRF, motivând că nu poate renunța, pentru moment, la clubul Farul Constanța, unde este acționar majoritar.

Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurule erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore și am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.

Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare și proiect ambițios.

V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am și eu părerea și opinia mea, cum și dvs aveți să spuneți ce gândiți. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.

A fost o situație, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acționar, sunt și manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos și nu are rost să interpretăm ce nu rebuie.

Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acționari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal și logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie și la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim și la echipa mare”, a spus Hagi, la Digi Sport Special.

Urmăriți Impact.ro și pe