FOTO EXCLUSIV

Florin Piersic jr. nu se poate abține nici de față cu fiul său. Ce a făcut actorul chiar în fața magazinului IKEA

Iancu Andreea 06.05.2021, 13:54

Chiar dacă pandemia a adus multe nemulțumiri în cazul artiștilor, această pauză de la evenimente și acte artistice le-a permis să petreacă mai mult timp împreună cu familia. Astfel, Florin Piersic jr. a decis să privească partea bună a lucrurilor și să se bucure de momente prețioase alături de fiul său, micuțul Sasha. Cei doi au fost surprinși de reporterii impact.ro într-o zonă celebră din Capitală, unde Florin Piersic jr. a făcut un gest considerat de mulți nepotrivit, de față cu fiul său. Actorul ar fi putut ține cont de faptul că este un exemplu pentru cel mic.

Florin Piersic jr., surprins făcând un gest nepotrivit, de față cu fiul său

Pentru că sălile de spectacole au fost închise o mare parte din anul ce tocmai a trecut, actorilor nu le-a mai rămas decât să își ocupe timpul cu alte activități, în așteptarea relaxării măsurilor restrictive din pandemie. Astfel, Florin Piersic jr. a decis să se bucure alături de fiul său de vremea frumoasă și a pornit la plimbare prin magazine. Aflați într-o zonă cunoscută din București, în fața magazinul IKEA, cei doi s-au relaxat în aer liber, în parcarea magazinului. Chiar dacă este de apreciat faptul că actorul petrece timp cu fiul său, gestul surprins de reporterii impact.ro, făcut de Florin Piersic jr. de față cu fiul său, ar putea să îi revolte pe mulți părinți.

Aflați la plimbare prin magazinul specific de mobilă și decorațiuni, Florin Piersic jr. și Sasha au poposit înainte în parcarea spațiului comercial. Aici, actorul a decis să fumeze rapid două țigări, chiar în prezența micuțului. Și pentru a completa obiceiul deloc sănătos al lui Florin, acesta s-a răcorit și cu o sticlă dintr-un suc accidulat. Ulterior, cei doi au făcut câțiva pași prin magazin, fără a avea însă un scop anume, ci mai degrabă încercând să facă timpul să treacă mai ușor.

Care este gestul făcut de Florin Piersic jr. de față cu fiul său
Actorul, alături de fiul său, la plimbare prin magazine

Cum reușește actorul să slăbească un kilogram pe zi. Dieta sa este extrem de simplă

În ciuda obiceiurilor deloc sănătoase pe care Florin Piersic jr. le-a demonstrat recent, actorul ar putea face invidioase multe femei care se luptă cu kilogramele. Fiul celebrului actor este nevoit adesea să slăbească pentru rolurile sale, astfel că Florin Piersic jr. recurge la diferite diete care să îl ajute. Recent, în emisiunea lui Marius Tucă de la Aleph News, actorul a recunoscut care este metoda prin care reușește să slăbească și un kilogram într-o singură zi. Actorul a dezvăluit faptul că poate consuma absolut orice aliment atât timp cât resprectă o regulă simplă.

Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu. Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu, a declarat actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...