Florin Piersic Jr, noua vedetă de la Pro TV: „Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim”. Ce post va ocupa actorul

Mihai Roșoiu 29.10.2020, 15:01
Florin Piersic Jr, noua vedetă de la Pro TV: „Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim”. Ce post va ocupa actorul

Florin Piersic Jr. este noua vedetă de la Pro Tv. Cunoscutul actor a acceptat oferta venită de la postul din Pache Proptopescu de a-l înlocui pe un alt nume greu al scenei românești. Este vorba despre Constantin „Bebe” Cotimanis, care a părăsit Pro TV în această toamnă.

Florin Piersic jr, noua „voce” a postului ProTv

Vocea lui Florin Piersic Jr. se va auzi des la cunoscutul post de televiziune. Acesta a semnat un contract cu stația tv pentru a fi unul dintre „voiceovers”. Este cunoscut faptul că Bebe Cotimanis a încheiat colaborarea cu Pro Tv după o lungă perioadă de timp.

Noua sa postură reprezintă o provocare pentru artist, care a declarat că vrea să aducă un suflu proaspăt în peisaj:

„Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost şi pentru mine o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac şi alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum.

O voce noua la ProTv
O voce noua la ProTv

Propunerea venită din partea PRO TV a fost neaşteptată şi cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puţine reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să ţin foarte mult şi, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de poveşti, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă linişte.

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poţi asculta şi poţi evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie”, a spus Florin Piersic Jr.

Actorul se alătură unei echipe din care mai fac parte două voci foarte cunoscute. Este vorba despre Valentin Teodosiu și George Vintilă. Cei trei vor fi vocile ProTv în perioada următoare.

Cotimanis a plecat din cauza banilor

Într-un comunicat oficial, Constantin Cotimanis a dezvăluit motivul pentru care a întrerupt colaborare cu PRO TV:

“Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a povestit Cotimanis pentru paginademedia.ro.

Bebe Cotimanis a lăsat ProTv pentru Prima Tv
Bebe Cotimanis a lăsat ProTv pentru Prima Tv

Potrivit spuselor actorului, trustul din Buftea a luat mai multe decizii, care au dus la micșorarea veniturilor lui Cotimanis. Pentru că nu a mai fost de acord cu propunerea conducerii, actorul a ales să meargă către o altă televiziune.

Florin Piersic Jr, noua vedetă de la Pro TV va putea fi auzit pe viitoarele spoturi promoționale. Timbrul vocii actorului a fost decisiv în alegerea șefilor televiziunii. Rămâne de văzut dacă fiul lui Florin Piersic se va bucura de un succes asemănător cu cel al lui Cotimanis.

Urmăriți Impact.ro și pe