Florin Dumitrescu, pe patul de spital! Ce a pățit juratul Chefi la Cuțite de la Antena 1. Foto

Raluca Juncu 22.01.2020, 10:57
Florin Dumitrescu, pe patul de spital! Ce a pățit juratul Chefi la Cuțite de la Antena 1. Foto

O veste mai puțin plăcută vine din partea lui Florin Dumitrescu. Juratul Chefi la Cuțite de la Antena 1 a ajuns la spital. Ce i s-a întâmplat?

Chef Florin Dumitrescu, ajuns la spital

Florin Dumitrescu, unul din cei mai duri, dar și cei mai apreciați, totodată chefi din industria gastronomică din România a ajuns pe patul de spital. În primă fază Chef Florin Dumitrescu și-a speriat fanii, fotografiindu-se într-un salon de spital, unde pare să fie supus unui tratament de refacere.

 


„2 0 2 0
E de bine!”, este mesajul postat la descrierea fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook. Totodată, aceeași imagine este publicată și pe contul său de Instagram, având o descriere simliară. Însă ce i s-a întâmplat îndrăgitului chef de la Antena 1?
Deși nu se știe cu exactitate pentru ce a fost adus și internat în cadrul unei unități spitalicești, Chef Florin Dumitrescu își linișteste fanii, explicându-le că nu este vorba despre ceva grav. Ba, mai mult, el glumește spunând că încearcă să ia și permisul.

Chef Florin Dumitrescu: „Nimic grav! Dar cred ca incerc sa iau si permisul!”

 

View this post on Instagram

 

2 0 2 0 E de bine! ????

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) on

Asta ar putea da de înțeles că ar putea fi vorba despre un accident rutier în care ar fi putut fi implicat. Însă acest aspect rămâne doar o speculație, fiindcă nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care vedeta Antena 1 a ajuns pe patul de spital.

Fanii îi urează însănătoșire grabnică și îi țin pumnii pentru a se face bine.

„Însănătoșire grabnică ! Multă sănătate și toate cele bune! Multă ambiție și bafta în obținerea permisului și asta să fie problema cea mai gravă ,un permis luat sau neluat! Atâta vreme cât avem sănătate restul se rezolva!”, este unul din comenatriile de la postarea sa pe pagina de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe