Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea PNL. Cum l-au sfidat colegii de partid

Stan Filon 02.04.2022, 12:56
Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea PNL. Cum l-au sfidat colegii de partid

Sunt probleme serioase la PNL, după ce în urmă cu scurt timp Florin Cîțu, președintele partidului aflat la guvernare, și-a anunțat demisia!

Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea PNL

Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea Partidului Național Liberal. Anunțul a venit în urmă cu scurt timp. Fostul lider PNL spune că a fost „greu de digerat” coaliția cu PSD.

Cîțu a precizat că nu își va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

„Această coaliție cu PSD a fost greu de digerat”

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României. Am spus că sunt măsuri, și dacă eram ascultat astăzi nu aveam aceste probleme. Dar sunt măsuri care vor avea efect de bumerang”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a vrut să-și dea demisia în fața colegilor de partid și pentru asta a convocat la ora 12:00 ședința Consiliului executiv al PNL. Surpriză, însă, dar liberalii au decis să boicoteze consiliul, cu excepția a trei colegi, care s-au prezentat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...