Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego. Ce a putut spune juratul de la Romanii au talent despre îndrăgitul cântăreţ: „M-am panicat”

Ioana Bucur 03.05.2021, 22:07
Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego. Ce a putut spune juratul de la Romanii au talent despre îndrăgitul cântăreţ: „M-am panicat”

Nu este prima oară când cele mai interesante momente ale show-ului sunt surprinse în pauzele de filmări, când scena este goală și jurații relaxați. Tachinări, schimburi amuzante sau acide de replici și chiar unele mărturisiri suprinzătoare. Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego. Ce a putut spune juratul de la Romanii au talent despre îndrăgitul cântăreţ.

Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego

Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego. Multe adevăruri ies la lumină în timpul pauzelor de filmări de la Românii au talent. Un astfel de moment s-a petrecut în ediția de luni a show-ului. Totul a început după ce Andi Moisescu i-a spus Andrei că imnul orașului Văleni este interpretat de Fuego, care, din câte știe jurata, este și cetățean de onoare al localității.

Andra: – Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.

Florin Călinescu: – Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: – Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: – El e mai sensibil aşa.

Florin Călinescu: – Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Leșe.

Florin Călinescu, cuvinte grele despre Fuego
Florin Călinescu, la Românii au talent

„M-am panicat”

Încercând să detensioneze puțin atmosfera ce devenea din ce în ce mai serioasă, Andi Moisescu a încercat să facă o glumă, spunându-i colegului său de emisiune că, într-adevăr, nici Fuego, nici Tudor Gheorghe, nici Grigore Leșe nu i se potrivesc, ca stil muzical, și că l-ar vedea, mai degrabă, stând la rând să își cumpere un bilet la un concert Eminem.

„Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu”, a glumit Andi Moisescu.

Florin Călinescu a făcut apoi o mărturisire neașteptată. Juratul de la Românii au talent le-a povestit colegilor că a cunoscut-o pe mama lui Fuego. Marea întâlnire a avut loc, din întâmplare, într-un restaurant libanez. Când și-a dat seama cine era femeia într-o geacă lungă de piele, a mințit, spunând că are acasă toate albumele fiului ei.

„De ce m-aş duce la Fuego? Împodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi imbodobeasca bradul? Cu vestuta aia a lui.. Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele. „Domnule Călinescu, sunt mama lui Fuego!” M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a povestit Florin Călinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...