Florin Călinescu a dezvăluit numele mari pe care le-a adus la Pro TV. ”M-am aplecat sub un geam ca să îl văd”

Dacă vă întrebați ce vedete a adus Florin Călinescu la PRO TV, ei bine numele sunt grele. Celebrul jurat de la Românii au Talent se poate lăuda și cu o asemenea reușită. Prezentatorul cu o vastă istorie în cadrul televiziunii de pe Pache Protopopescu a ajutat în ghidarea pașilor multor vedete de la noi.

Florin Călinescu a dezvăluit numele mari pe care le-a adus la Pro TV. ”M-am aplecat sub un geam ca să îl văd”

Florin Călinescu are la activ foarte mulți ani în cadrul PRO TV. Din acest motiv, în toți anii petrecuți în cadrul televiziunii foarte populare în rândul românilor a reușit să ajute multe vedete în primii pași din carieră. Este vorba și despre colegul său de la masa juriului din cadrul emisiunii Românii au Talent, Andi Moisescu. Aceștia se află în respectiva formulă de câțiva ani. Chiar și numele fostei lor colege, Mihaela Rădulescu, este strâns legat de cel al bărbatului celebru.

Florin Călinescu a dezvăluit numele mari pe care le-a adus la Pro TV. ”M-am aplecat sub un geam ca să îl văd”

Florin Călinescu l-a adus și pe Andi Moisescu la Pro TV, dar și pe Cătălin Măruță

Florin Călinescu a participat recent în calitate de invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a depănat amintiri despre istoria PRO TV. Le-a oferit telespectatorilor detalii în premieră, legate de vedetele pe care le-a adus chiar el la acest post de televiziune. Colegul Andi Moisescu a fost și el invitat La Măruță. Unde a susținut „Voi credeți că lucrurile merg așa, întâmplător?”, în momentul în care Florin Călinescu a dezvăluit că a insistat la Adrian Sârbu să îl aducă la PRO TV.

„Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, au mărturisit Florin Călinescu.

“(…) În prima lună de stat în București, am început să lucrez și la radio. Aveam un radio cu ceas în cămin și țin minte că singurul post de radio pe care îl prindea era Europa Nova. Țin minte că am auzit un anunț că angajează oameni, am împrumutat un sacou mov de la niște colegi, sacou ale cărui mâneci era puțin mai lungi, dar cu el m-am dus la radio, la interviul de angajare. Când m-au văzut oamenii ăia îmbrăcat așa, au spus: „Perfect!”. Ei de fapt căutau agenți comerciali, dar eu nu auzisem tot spotul, eu voiam doar să lucrez la radio”, și-a amintit și soțul Andrei.

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud… dacă aveți timp să veniți să mă vedeți… Păi bine mă, unde să te văd?» M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a mai transmis Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI