Florin Călinescu l-a pus la punct pe Smiley în prima semifinală Românii au Talent. “Miroși a biberon”

Ana Anitoiu 14.05.2021, 21:13
Florin Călinescu l-a pus la punct pe Smiley în prima semifinală Românii au Talent. “Miroși a biberon”

Florin Călinescu l-a pus la punct pe Smiley, vineri seară, în prima semifinală a emisiunii ”Românii au Talent” de la Pro TV. Juratul nu s-a sfiit să îi facă o observație, în timp ce se aflau amândoi pe scenă. I-a spus să se îndepărteze de el, pentru că mirosea a biberon, artistul fiind de câteva luni tată.

Cum l-a pus la punct Florin Călinescu pe Smiley

Bucuroși din cale-afară că s-au revăzut la ”Românii au Talent”, în prima semifinală live, Smiley și Pavel Bartoș au prezentat juriul. În scurt timp, s-a lăsat cu îmbrățișări. Însă, la un moment dat, apropiindu-se de Florin Călinescu, cântărețul a avut parte de o observație ce l-a luat prin surprindere. Juratul n-a rezistat să nu facă o glumă în stilul său caracteristic.

”Dă-te mai încolo că miroși a biberon!”, i-a spus Florin Călinescu lui Smiley, zâmbind, și făcându-l să râdă pe cântărețul care în urmă cu câteva luni a devenit pentru prima dată tată. El și Gina Pistol sunt amândoi implicați în creșterea fetiței lor, după cum a povestit anterior frumoasa blondă. Momentul nu s-a încheiat aici. Pavel Bartoș a vrut neapărat să afle de la jurat cum i se pare că miroase el, iar răspunsul pe care l-a primit a fost simplu, cu același umor: ”A tomberon”.

Florin Calinescu l-a pus la punct pe Smilley in prima semifinala Romanii au Talent. “Mirosi a biberon”
Juriul si prezentatorii ”Romanii au Talent”

Jurații, emoționați la ”Românii au Talent”

Cei patru jurați de la ”Românii au Talent” au fost foarte emoționați când au pășit în platoul emisiunii, în prima semifinală live. Andi Moisescu a fost de părere că abia după restricțiile ce au fost impuse în ultima vreme din cauza pandemiei de coronavirus, juriul va prețui publicul la adevărata lui valoare.

”(Show-ul «Românii au Talent», n.r.) e ca o carte bună. Nu știi la ce să te aștepți, o descoperi pas cu pas. Trăiești fiecare moment intens. Înveți, te bucuri, râzi, plângi. Treci prin tot acest set de emoții și cu cât pătrunzi tot mai adânc în această poveste, cu atât îți dorești să nu se termine”, a spus Alexandra Dinu.

Gina Pistol a dezvăluit cum este Smiley ca tată

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a dezvăluit cum este Smiley ca tată. Frumoasa prezentatoare TV a spus că artistul se descurcă foarte ca tată. Cântărețul, coprezentator al emisiunii ”Românii au Talent”, a reușit să-și impresioneze partenera de viață cu puterea lui de a rămâne calm în momentele în care ea tindea să își piardă cumpătul cu privire la bebelușul lor.

”E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte… Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine. Are darul acesta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt deloc calmă și liniștită. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi”, a adăugat Gina Pistol, într-un story pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...