EXCLUSIV

Flăcări și lasere la concertul BUG Mafia de la Arad Open Air Festival. Câți bani au încasat Tataee, Uzzi și Caddy pentru show-ul de pe aeroport

Justin Gafiuc 10.07.2022, 07:01

Ajuns la a cincea ediție, Arad Open Air Festival a aprins de vineri seara orașul de pe Mureș. Circa 10.000 de oameni s-au adunat la aeroport, devenit punctul zero al urbei pentru acest week-end, în care BUG Mafia, Smiley, Cargo, Vali Bărbulescu sau Yny Sebi țin capul de afiș. Spectacolul muzical se întinde pe durata acestui weekend, în perioada 8 – 10 iulie 2022.

BUG Mafia, show de excepție pe aeroportul din Arad, în cadrul Open Air Festival

Tataee, Uzzi și Caddy, în prima zi, au aruncat în aer atmosfera de la Arad într-un show total întins pe durata unui ceas. ”8 zile din 7”, ”Pantelimonu’ petrece” și ”Cine e cu noi” au fost piesele de rezistență, iar scenografia, cu șiruri de flăcări și lasere, a completat ”haosul”.

Băieții au avut însă o prezență flash: au apărut la scenă cu circa 10 minute înainte de spectacol și au plecat apoi imediat la Carei pentru o nouă reprezentație în turneul care cuprinde și Bucureștiul pe 29 iulie (Romexpo) și 17 septembrie (Berăria H).

Concertul BUG Mafia la Arad Open Air Festival
BUG Mafia a făcut spectacol la Arad

Câți bani au încasat membrii trupei pentru show-ul de pe scenă

Bugetul festivalului s-ar ridica la 350.000 de euro, din care circa 30.000 de euro va fi însemnat contractul pentru BUG Mafia. În afară de Mainstage, pe care se vor produce 19 trupe sau artiști, alte două scene adună nume din muzica electronică, de la Cezar și Rhadoo până la Petre Inspirescu și Timirash. Organizator este deputatul liberal Glad Varga.

Pe Aeroportul Internațional Arad s-au amenajat, de asemenea, baruri și food-truck-uri, deschise până spre dimineață, când se încheie fiecare sesiune de concerte. Cumpărăturile se fac cu ajutorul unor tokens, prețul unuia fiind de 8 lei bucata. Acestea se achiziționează cu bani cash sau card de la punctele special amenajate. De asemenea, abonamentele VIP oferă loc de parcare, acces pe poartă dedicată sau bar propriu. Cei care se hotărăsc pe ultima sută de metri, pot să-și cumpere bilet AICI, acestea fiind disponibile însă și la intrarea în festival. Prețul unui bilet pentru o zi este de 75 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe