Fiul unei vedete de la noi, prins drogat la volan. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliția

Rădulescu Valentin 10.08.2020, 11:37

În România, din ce în ce mai multe persoane sunt prinse sub influența substanțelor interzise la volan. De curând, fiul unei vedete, a fost prins drogat la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică. Despre cine este vorba?

Prins drogat la volan, despre cine este vorba?

La ceva timp după ce Margherita de la Clejani a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, o altă persoană cunoscută îi calcă pe urme. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, Carmin Ionescu. Fiul vedetei a fost testat recent cu aparatul Drug Test, care a indicat o valoare pozitivă. Acest lucru a avut loc în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce a fost oprit în trafic de către polițiștii de la Brigada Rutieră. La sediul INML s-a dovedit faptul că tânărul consumase cocaină.

„În data de 09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă.

Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 Cod Penal”, se arată potrivit click.ro.

Fiul unei vedete de la noi, prins drogat la volan. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliția
Fiul unei vedete de la noi, prins drogat la volan. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliția

Carmin Ionescu, probleme cu drogurile în trecut

Carmin Mihai Ionescu se află la vârsta de 34 de ani și nu este prima oară când îi apare numele într-un dosar pentru consumul de droguri. Acesta a mai fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, dar DIICOT a renunțat la urmărirea penală. De astfel, și tatăl său, Marian Ionescu, a fost audiat ca martor în dosarul ”Droguri pentru VIP-uri”, în care Carmin Ionescu apărea în calitate de consumator.

Amintim că fiul lui Marian Ionescu a devenit, oficial, membru al trupei Direcția 5, în aprilie, anul acesta. Carmin Ionescu este acum basistul trupei, postură în care tatăl său a stat timp de mai bine de 15 ani. Marian Ionescu a trecut acum la clape, lăsându-i locul fiului său.

Urmăriți Impact.ro și pe