Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit ce relație are cu Andreea Marin și cu Lavinia Pîrva. Cu cine se înțelege mai bine

Badea Violeta 16.02.2022, 08:46

Radu Bănică a împlinit recent 20 ani și s-a transformat într-un adevărat bărbat. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit de curând despre relația pe care o are cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin, dar și cu actuala parteneră a acestuia, Lavinia Pîrva. De asemenea, acesta a fost întrebat și cum se înțelege cu sora sa. Dezvăluire făcută cu privire la Violeta va provoca, cu siguranță, un impact puternic în sufletul zânei!

Radu Bănică, despre relația cu Andreea Marin și cu Lavinia Pîrva

În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică pare să-i calce pe urme tatălui său. Acesta își dorește foarte mult să devină actor, așa cum a povestit în mai multe rânduri. Între timp însă, băiatul și-a deschis o cafenea în Capitală, iar mama sa a contribuit la împlinirea acestui vis.

Deși părinții săi sunt separați de ani buni, Radu a păstrat o relație echilibrată cu ambii. De asemenea, tânărul s-a înțeles și se înțelege foarte bine și cu celelalte femei din viața tatălui său. Recent, acesta a declarat că are o relație bună atât cu Andreea Marin, cât și cu Lavinia Pîrva, actuala soție a artistului.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare.

Țin foarte mult la Andreea. Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia. Mereu am avut o relație așa mai de prietenie. Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac.

Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a declarat Radu Bănică, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Radu Banica
Radu Banica

Cum se înțelege cu sora lui, Violeta

Ştefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Andreea Marin între anii 2006 şi 2013 şi din iubirea lor a rezultat o fată, Violeta, care are deja 14 ani.

În afară de Radu și Violeta, artistul mai are un copil, Alexandru, de aproape trei ani, rezultat din relaţia cu Lavinia Pîrva. Recent, fiul cel mare al cântărețului a dezvăluit cum se înțelege cu sora sa.

„Avem o relație foarte bună. Ieșim în oraș, bârfim. Începe să fie relația asta frumoasă. Noi am fost de mici apropiați. Acum avem alte discuții mai mature.

Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac. Suntem aliați”, a declarat fiul lui Ștefan Bănică la același post de televiziune.

Amintim că între cei doi frați este o diferență de vârstă de 6 ani. Violeta s-a născut în anul 2007, iar Radu a venit pe lume în anul 2002.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...