Fiul lui Radu Mazăre, un om de afaceri tânăr. Face foarte mulți bani din afacerea momentului: „Mă consider pe picioarele mele sută la sută”

Antonia Iacobescu 23.07.2021, 13:26
Fiul lui Radu Mazăre, un om de afaceri tânăr. Face foarte mulți bani din afacerea momentului: „Mă consider pe picioarele mele sută la sută”

Răducu Mazăre, fiul celebrului fost primar de Constanța, Radu Mazăre, s-a transformat într-un tânăr independent din punct de vedere financiar. La cei 27 de ani pe care îi are, Răducu se dedică în totalitate vieții profesionale. În plus, vorbește cinci limbi străine și a studiat la Londra.

Radu Mazăre Jr. îi calcă pe urme tatălui său! Primii bani i-a câștigat la 16 ani, iar acum se poate lăuda cu două afaceri de succes.

”Am început cu un prieten al meu să administrăm un bar dintr-un parc acvatic din Constanţa. Şi, practic, făceam toate activităţile, de la recrutare, la aprovizionare, la management şi contabilitate. Mi-aduc aminte că am câştigat 4.000 de euro, într-o vară! La 16 ani mi s-a părut ceva incredibil. Din ei mi-am luat un ATV.”, spunea el în urmă cu doi ani.

Fiul lui Radu Mazăre are succes în afaceri

Într-un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos, ‘Xtra Night Show’, Răducu Mazăre a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața profesională. Tânărul de 27 de ani a dezvăluit că este antreprenor, iar cele două afaceri îi merg de minune.

„Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica.

În momentul de față sunt implicat în două proiecte: o agenție de marketing digital, pe care am început-o cu un prieten, am început cu un magazin online și acum atingem zona de tehnologie și HORECA. Iar cel de-al doilea este un sistem de criptomonede. Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie. Am învățat să fiu modest, am reușit să cunosc valoarea banului”, a spus Radu Mazăre Jr., la Antena Stars.

Răducu Mazăru este împlinit și pe plan personal! El a mărturisit că are o relație de ceva timp, însă nu se grăbește să se căsătorească sau să facă copii.

”Am o iubită, e din București. Ne-am cunoscut într-o vacanță. Eu m-am dus în Egipt, acolo erau mai multe grupuri de români și acolo ne-am împrietenit. Deocamdată suntem axați pe dezvoltarea pe plan profesional”, a mai adăugat fiul lui Radu Mazăre.

Cum se înțelege cu părinții lui

”Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving.

Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă. Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă.”, povestea tânărul, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe