Fiul lui Radu Mazăre îi calcă pe urme tatălui său. Ce face la 25 de ani

Andrei Cezar 21.07.2020, 20:01

Fiul lui Radu Mazăre îi calcă pe urme tatălui său. La cei 25 de ani ai săi are în palmares mai multe femeie frumoase, iar cea cu care se afișează în prezent este o tânără afaceristă din București. Cei doi par să se  înțeleagă de minune, având în vedere faptul că bruneta care l-a cucerit pe Răducu Mazăre este mai mereu prezentă la evenimentele de familie ale tânărului.

Fiul lui Radu Mazăre, un ”Don Juan” de Constanța

Băiatul lui tata a devenit bărbat în toată firea. Răducu Mazăre îl moștenește pe tatăl său în anumite privințe: apetitul pentru petreceri de fițe și ”pasiunea” pentru femei frumoase. 

Nu de puține ori Răducu Mazăre a fost văzut în compania unor adevărate bombe sexy. El s-a iubit cu mai multe domnișoare, iar până la vârsta de 25 de ani a bifat peste 10 relații.

Deși se consideră o persoană modestă, tânărului îi plac petrecerile extravagante. A fost surpins de nenumărate ori în cluburile cu ștaif de la malul mării acolo unde băuturile fine și șampaniile scumpe nu lipseu de la masă.

În prezent, fiul fostului primar al Constanței pare să se fi cumințit. Are o relație cu Iulia Alexandra Sirgher, o brunetă senzuală, a cărei prezență nu poate rămâne neremarcată. Deși ar fi de puțin timp împreună, tânăra afaceristă, de loc din București, postează imagini pe rețelele de socializare în sânul familiei lui Răducu, de la diferite aniversări sau petreceri.

Fiul lui Radu Mazăre îi calcă pe urme tatălui său. Ce face la 25 de ani
Fiul lui Radu Mazăre îi calcă pe urme tatălui său. Ce face la 25 de ani

Recent, Răducu a împlinit 25 de ani, iar iubita lui a postat imagini de la petrecerea restrânsă, pe rețelele de socializare.

Răducu Mazăre a moștenit de la tatăl său și pasiunea pentru călătorii, dar și cea pentru celebrul sport pe care îl practica fostul edil al Constanței atunci când era în libertate, kitsurf-ul.

”Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre.

Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving. Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă. Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă.”, spunea tânărul, pentru Okmagazine.

Urmăriți Impact.ro și pe