Fiul lui Ludovic Orban este considerat o minte sclipitoare. Ce face acum Tudor

Diana Radu 03.05.2020, 15:55
Fiul lui Ludovic Orban este considerat o minte sclipitoare. Ce face acum Tudor

Cariera profesională a lui Ludovic Orban este una cunoscută, însă puțini știu detalii din viața persoanală a politicianului, asta pentru că a dat mereu dovadă de discreție. Află câți ani are și cu ce se ocupă fiul prim-ministrului României.

Cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban se numără printre cei mai importanți politicieni din România fiind în momentul de față al doilea om în stat. Însă, cu toate că este în atenția publică de mai bine de când a începu să cocheteze cu politica, adică de mai bine două decenii, acesta și-a ținut întotdeuna familia la adăpost, departe de ochii curioșilor.

ludovic orban, fiu, minte sclipitoare
Ludovic Orban împreună cu soția și cu fiul său. Sursă foto: Playtech

Liderul PNL și-a unit destinul cu soția sa Mihaela acum 25 de ani și au împreună un băiat, pe nume Tudor de 21 de ani. Soția lui Orban este de profesie psiholog și psihoterapeut, iar fiul său este student în cadrul Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. Apropiații lui Tudor spun că acesta este o persoană introverdită, care nu adoră ieșirile publice, însă cu o minte sclipitoare în științele exacte. Mai mult, tânărul este pasionat și de artă și chiar a participat la comăpetiții naționale și internaționale de grafitti.

„Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică și informatică. Are o minte brici și un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar și desenul, pe care a reușit să îl ducă la nivel de artă, deși nu are studii de specialitate. Desenează grafitti la fel de fel de competiții naționale și internaționale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent”, a declarat în exclusivitate un apropiat al familiei Oorban pentru Playtech.

Cât despre educația pe care Orban i-a dat-o fiului său, liderul PNL a spus că împreună cu soția sa l-au crescut pe Tudor cu libertate. Cei doi părinți și-au lăsat fiul să-și aleagă singur drumul în viață și nu l-au protejat de eșecuri. De asemenea, aceștia nu au apelat la interdicții sau la pedepse și nici la amenințări.

„L-am crescut liber, l-am lăsat să se dea cu capul de pragul de sus de unul singur, nu l-am protejat. Am vut să își aleagă propriul drum în viață. Am încercat să-i spun punctul meu de vedere. Nu am apelat la interdicții, la pedepse, nici măcar nu l-am amenințat vreodată. A avut și el mici momente în care a fost rebel, dar asta se întâmpla la 15 ani. De atunci, nu mi-a mai dat niciun motiv de supărare. E pe propriile picioare, caută să-și rezolve singur problemele”, declara Ludovic Orban în 2007.

Urmăriți Impact.ro și pe