Fiul lui Liviu Dragnea, înşelat de soţie? Gina Alexandra, surprinsă alături un tânăr misterios

Badea Violeta 12.05.2022, 11:25

Bombă în showbizul autohton! Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra, a fost surprinsă de paparazzi alături de un bărbat misterios, despre care spune că este doar un simplu prieten. Cei doi au fost văzuţi petrecându-şi timpul prețios împreună. Să fi călcat pe bec partenera de viață a lui Valentin Dragnea? Iată cum și cu cine a fost surprinsă nora fostului șef de la PSD!

Cu cine a fost surprinsă nora lui Liviu Dragnea

Fiul fostului lider PSD și Gina Alexandru Tătulescu și-au unit destinele în urmă cu patru ani. Petrecerea de nuntă a fost una cu ștaif și vă spunem acest lucru pentru că au fost invitați numai unul și unul, dar și pentru faptul că evenimentul s-a ținut la Palatul Snagov.

Cu o nuntă ca în basme, Valentin Dragnea și femeia care a reușit să-i fure inima își jurau iubire veșnică, numai că planurile pare să se fi schimbat între timp.

Fotoreporterii de la Cancan.ro au surprins-o, de curând, pe Gina Alexandra Tătulescu în timp ce își petrecea timpul în compania unui tânăr a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Potrivit sursei de mai sus, cei doi ar avea o relație de iubire ascunsă de mai mult timp. Mai mult, nora fostului șef de la PSD s-ar fi afișat, sub pretextul unei prietenii, cu bărbatul misterios și pe rețelele sociale.

În plus, cei doi ar fi ajutați să-și ascundă povestea de iubire și de o prietenă de-a acestora, tânăra fiind prezentă și în imaginile publicate de Cancan. Cei trei ar fi vizitat o mănăstire, apoi ar fi luat masa la o terasă.

Gina Alexandra si Valentin Dragnea
Gina Alexandra si Valentin Dragnea

Valentin Dragnea are aceeași soartă ca cea a tatălui său? Fostul lider PSD a fost înșelat de Irina Tănase

Tatăl lui Valentin Dragnea a fost trădat de Irina Tănase, așa că cei doi s-au despărțit. Fostul lider PSD ar fi luat foc când a aflat că femeia alături de care credea că își va petrece toată viața l-ar înșela. Dragnea nu a vrut să audă nicio explicație, și-a făcut bagajele și a plecat din casa unde locuia cu iubita sa.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris fostul politician pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...