Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de mascați în urma unei razii: care e motivul

Ciprian Ioana 05.04.2019, 11:15
Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de mascați în urma unei razii: care e motivul

Fiul lui Andrei Pleșu a fost ridicat de polițiști, vineri dimineață, și dus la audieri.

Fiul scriitorului și filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat de polițiștii de la Antidrog, alături de alte șapte persoane. Toți au fost duși la audieri, potrivit Digi24.

Razie a mascaților din București și Iași

Polițiștii din Iași și București au organizat o acțiune comună și au descins la mai multe adrese, unde aveau informații că ar fi deținute droguri.

În locuințele percheziționate au fost găsite 500 g canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene. De asemenea, au mai fost găsite alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice și grindere pentru mărunțit canabisul, 

Printre persoanele duse la audieri se numără și Mihai Pleșu, fiul scriitorului Andrei Pleșu.

Presa din Iași scrie că au fost percheziționate mai multe locații din oraș.

Sursa foto: Ziarul de Iași

Sursa foto: Ziarul de Iași

În Podu Roș, descinderile au loc într-un imobil de pe Splai Bahlui.

Pe bulevardul Primăverii, descinderile au vizat un PET SHOP. În Copou, a fost percheziționat un apartament în care locuia cu chirie o femeie.

Mihai Pleșu, fiul scriitorului și filozofului Andrei Pleșu, e o prezență discretă în spațiul public. Totuși, s-a făcut remarcat anul trecut, după realizatorului de radio Andrei Gheorghe.

Mihai Pleșu îi critica la acea vreme pe cei care îl lăudau pe fostul om de radio, dar care, în realitate, nu l-ar fi cunoscut. Cu alte cuvinte, s-ar fi băgat în seamă.

”Incep sa ma trezesc din starea de perplexitate pe care vestea mortii lui Andrei mi-a administrat-o… Ma trezeste in fapt Facebook… Ma trezeste cu declaratii pline de elogii venite de la niste gunoaie pe care noi astia care mai avem o gura de zis ii desconsideram de multa vreme.. Mai sunt si cei care pot in sfarsit sa spuna cat de nasol era de fapt Andrei si ca de fapt nici pe radio nu era mare lucru. Ni se cer declaratii si ganduri bune de la ziare care il injurau, iar posturile de radio care l-au pus pe linie moarta astazi ii dedica emisiuni. Lumea vrea sa il vada in cutie si cere data si ora inmormantarii, iar o mana de oameni isi plang prietenul, colegul, mentorul pierdut.

Mihai Pleșu
Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe