Fiul celebrei Mama Omida, reținut de Poliție. Acuzațiile care i se aduc

Stan Filon 10.11.2021, 08:54
Fiul celebrei Mama Omida, reținut de Poliție. Acuzațiile care i se aduc

Au fost descinderi în București și Prahova, la o grupare infracțională! Aceasta se pare că era condusă de fiul celebrei prezicătoare Mama Omida, iar acuzațiile procurorilor sunt foarte grave. Viorel Motoi nu se află la primele probleme cu legea.

Fiul celebrei Mama Omida a fost reținut de polițiști

Fiul celebrei Mama Omida, Viorel Motoi, are din nou probleme cu legea! Bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de acțiuni infracționale grave. Mai exact, Viorel Motoi, cunoscut în lumea interlopă drept Gongoi, este acuzat de procuori că a cerut taxă de protecție mai multor dezvoltatori imobiliari din Capitală.

Acesta ar fi obținut alături de alți patru indivizi sume cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei de la dezvoltatorii imobiliari pe care i-a terorizat pur și simplu, mai ales că aceștia construiau blocuri chiar în apropiere de locuința bărbatului.

Fiul celebrei Mama Omida a fost retinut de politisti
Fiul celebrei Mama Omida a fost retinut de politisti

Acuzații grave

Procurorii spun că unul dintre dezvoltatorii imobiliari ar fi fost chiar și sechestrat pentru o perioadă scurtă de timp, respectiv o jumătate de oră, pentru a fi intimidat și făcut să scoată din buzunar sume importante de bani. Zona unde acționa gruparea respectivă este chiar zona de Nord a Capitalei, Băneasa.

”La data de 09 noiembrie a.c., polițiști ai Serviciului Grupuri Infracționale Violente din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Prahova într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și șantaj”, se arată într-un comunicat remis Observatornews.ro.

L-a certat și pe ministrul Internelor, Marcel Vela

Viorel Motoi nu este la prima abatere. Ultima dată când a intrat în atenția poliției a fost anul trecut, după ce l-a amenințat pe fostul ministru de Interne, Marcel Vela, în urma întâlnirii pe care oficialii de rang înalt din poliție au avut-o cu membrii clanului Pian, înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Atunci, Viorel Motoi l-a jignit ”live” pe Facebook pe ministru Internelor, Marcel Vela și i-a cerut să vină și să-l întrebe pe el de ce fel de oameni s-a înconjurat la minister și ce fel de oameni sunt polițiștii care se ocupă de grupările din București. Motoi spunea că mulți dintre polițiștii respectivi sunt corupți și mai spunea că a vorbit cu cei mai mari polițiști din România, fără a fi însă informator, după cum a ținut să precizeze atunci. A fost săltat de mascați și dus la audieri pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...