Fiul actorului Tim Roth a murit la doar 25 de ani. Cormac, răpus fulgerător de o boală teribilă

Badea Violeta 31.10.2022, 20:20
Fiul actorului Tim Roth a murit la doar 25 de ani. Cormac, răpus fulgerător de o boală teribilă

Doliu în familia celebrului actor Tim Roth! Unul din fiii săi, Cormac Roth, a încetat din viață luni, pe data de 31 octombrie, la vârsta de doar 25 de ani. Acesta a murit după o luptă crâncenă cu boală necruțătoare. Iată afecțiunea care l-a răpus fulgerător pe tânăr!

Doliu în familia actorului Tim Roth. Unul din fiii lui a decedat

Durere uriașă pentru Tim Roth și familia sa! Cormac Roth, fiul celebrului actor, a încetat din viață, la vârsta de doar 25 de ani. Potrivit unui comunicat, tânărul a trecut în neființă în pace, în preajma familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat. Luni, pe data de 31 octombrie, familia Roth a făcut anunțul trist. Cormac a suferit de cancer, boală care în cele din urmă a învins.

„Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut.

Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”, a transmis familia lui Cormac Roth, citată de cei de la Theindependent.co.uk şi Variety.com.

Citește și Cele mai bune filme de Halloween. Producții pe care să le vizionezi pe 31 octombrie!

Cormac Roth si tatal sau
Cormac Roth si tatal sau

Cu ce se ocupa Cormac Roth

Cormac Roth avea 25 de ani și absolvise Bennington College. Fiul lui Tim Roth a fost un talentat chitarist, compozitor şi producător. El anunţase pe Instagram că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021. Într-o postare pe Instagram din iulie, Cormac a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021.

„Mi-a luat jumătate din auz, 27 kilograme din greutate, încrederea în mine şi îşi va continua calea criminală până când voi reuşi să o opresc cumva şi să o omor”, scria tânărul, pe rețeaua socială.

„Dar nu mi-a luat voinţa de a supravieţui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă”, mai adăuga Cormac Roth.

Cormac Roth a fost cel mai tânăr dintre cei trei fii ai actorului din Pulp Fiction. Acesta a lansat albumul Python în 2018. De asemenea, a lucrat la muzica filmului New Order, regizat de Michael Franco, în 2020. Tatăl său, Tim, a mai jucat în The Incredible Hulk și, mai recent, în serialul derivat Marvel, She-Hulk.

Citește și Un actor celebru din distribuția seriei Harry Potter a murit. Rolul său era unul dintre cele mai îndrăgite de fanii producției!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...