Firicel din Las Fierbinți are din nou probleme cu legea. Pentru ce a fost trimis în judecată Cuzin Toma

Andra Daoud 21.04.2022, 14:24
Firicel din Las Fierbinți are din nou probleme cu legea. Pentru ce a fost trimis în judecată Cuzin Toma

Actorul Cuzin Toma are din nou probleme cu legea. Procurorii au deschis pe numele lui un dosar penal și nu este primul. Simpaticul Firicel din Las Fierbinți a mai avut trei dosare penale, însă toate au fost clasate de DIICOT. De data aceasta însă, actorul s-ar putea să nu mai aibă același noroc. Pentru ce infracțiune este cercetat îndrăgitul actor de la Pro TV.

Firicel din Las Fierbinți are din nou probleme cu legea

Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, a fost trimis în judecată după ce a fost prins conducând o mașină fără a avea permis. Procurorii de la Parchetul Sectorului 3 au deschis un dosar penal pe numele lui. Pe portalul Ministerului Justiției se precizează că infracțiunea este „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, însă Spynews transmite că actorul este judecat, de fapt, pentru că a fost prins la volan în timp ce avea permisul de conducere suspendat.

Cel care îl interpretează pe Firicel în serialul de la Pro TV a scăpat ca prin urechile acului în ultimii ani de pușcărie, pentru că pe numele lui au mai fost deschise 3 dosare penale. În 2017, Cuzin Toma a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volan și, în urma controlului, s-a constatat că se afla sub influența drogurilor, potrivit rechizitoriului.

Cu 10 ani mai înainte, Firicel mai avusese un dosar de trafic de droguri, după ce fusese prins având asupra lui stupefiante, în timp ce se afla la malul mării. Toate cele trei dosare au fost clasate de DIICOT, după ce s-a stabilit că nu există interes public pentru sancționarea actorului.

Firicel din Las Fierbinți are din nou probleme cu legea. Pentru ce a fost trimis în judecată Cuzin Toma
Cuzin Toma este cercetat după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat

Ce meserii a avut Cuzin Toma înainte de a deveni actor

Înainte de a juca rolul lui Firicel din Las Fierbinți, Cuzin Toma a avut câteva meserii comune, despre care a povestit, cu diferite ocazii. A cochetat cu dansurile populare, a lucrat ca miner, electrician, bucătar, bodyguard și altele.

Am fost dansator la Doina Gorjului, miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin.

Singurul rol care mă urmărește, dar nu neapărat pentru că m-am identificat atât de mult cu el, este Firicel din Las Fierbinţi și îţi spun și de ce. Eu redau acolo niște situații de viață pe care le revăd în fiecare zi în afara cadrului, în afara zilelor de filmare, în afara timpului de filmare, adică le văd realmente în viața mea de zi cu zi.”, a povestit actorul, în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe