Finala Românii Au Talent – PRO TV, vineri, 29 mai 2020. Ce ar face cu banii Siena Vuscan, dacă ar câștiga 120.000 de euro

Redacția IMPACT 28.05.2020, 21:13
Finala Românii Au Talent – PRO TV, vineri, 29 mai 2020. Ce ar face cu banii Siena Vuscan, dacă ar câștiga 120.000 de euro

Finala emisiunii Românii Au Talent va fi difuzată vineri, pe PRO TV. Telespectatorii așteaptă să vadă cu sufletul la gură cine va fi marele câștigător al sezonului cu numărul 10. Ediția foarte specială va fi difuzată pe 29 mai 2020, de la ora 20:30. Cei din public vor putea urmări momentele și vor afla cine va pleca acasă cu marele premiu, de 120.000 de euro.

Finala Românii Au Talent – PRO TV, vineri, 29 mai 2020

Sezonul 10 din Românii Au Talent se încheie vineri, pe 29 mai. Finala va fi marcată de concurenți precum Siena Vușcan. Fetița a primit un Golden Buzz din partea Andrei, atunci când a fost remarcată de către jurată, pe scena talentelor. Finalista de la PRO TV a dezvăluit ce ar face cu suma uriașă de bani, dacă ar fi cea care ar pleca acasă și cu marele trofeu. Sena s-a făcut remarcată prin talentul ei deosebit și a petrecut momentele de izolare la domiciliu pentru a se antrena în vederea competiției finale.

Finala Românii Au Talent - PRO TV, vineri, 29 mai 2020
Marea finală din sezonul 10 din Românii au Talent are loc pe 29 mai 2020

Ce ar face cu banii micuța “chinezoaică” Siena Vuscan, dacă ar câștiga 120.000 de euro

Siena Vușcan a fost supranumită și micuța “chinezoaică”, când s-a făcut remarcată, la Românii au Talent. Puștoaica s-a pregătit intens pentru marea finală, mai ales că în acest an totul urmează să se desfășoare în condiții speciale. Din pricina pandemiei, reprezentanții show-ului au decis că cei 10 finaliști își vor prezenta momentele pe Skype, din propria lor sufragerie. Soluția inedită va fi aplicată și în cazul juraților, care vor privi momentele tot din fotolii, însă de acasă. Scena strălucitoare va lipsi din cadru, la fel și cei doi prezentatori care antrenau atmosfera în cadrul transmisiunilor din trecut. Pavel Baroș și Smiley vor intra în direct cel mai probabil tot de acasă. Pentru prima dată în istoria acestei emisiuni, PRO TV va acorda premii în bani și concurenților care se vor clasa pe locurile 2 și 3.

Întrebată ce ar face cu banii, dacă ar intra în posesia celor 120.000 de euro, fetița de 10 ani, care i-a încântat pe cei din public cu operă în chineză, a oferit un răspuns cât se poate de sincer și inedit.

„Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit un săculeț cu galbeni. Dau o mână de galbeni școlii mele, de un galben îmi umplu pumnii cu bomboane pe care le presar peste cea mai mare înghețată din lume. Îi dau câțiva și tatei pentru o dubiță, o mână de galbeni o dau pentru o căsuță în pădure, iar restul pun de-o parte, pentru studii”, a transmis Siena Vușcan, potrivit celor de la click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe