Finala iUmor 2020 – 19 glume tari de tot de la cei 13 concurenți de duminică. VIDEO

Daria Petrescu 21.12.2020, 14:32
Finala iUmor 2020 – 19 glume tari de tot de la cei 13 concurenți de duminică. VIDEO

Finala iUmor 2020 a fost una spectaculoasă, așa cum publicul nu se aștepta. Seara a fost câștigată de Andrei Ungureanu, tânărul cu sindromul Tourette, care a ajuns la inima publicului încă de când a urcat pe scenă. 13 participanţi şi-au etalat talentele pe scenă talentul, iar glumele lor au fost îndelung aplautate de juriu și public. Însă, Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, a fost singurul câștigător. Iată cele mai tari glume spuse de cei 13 concurenți de duminică seara.

Finala iUmor 2020 a avut loc duminică seara. Glumele spuse de cei 13 concurenți finaliști

Una dintre finalist,  Giorgiana Lupu, a început seara cu un număr plin de anecdote rasiale şi parcă totuşi mai scurt decât ne aşteptam.

Concurenta de la iUmor a surprins plăcut la preselecţii şi a fost una dintre favoritele publicului, mai ales pentru povestea sa inedită, mama sa născând-o în închisoare.

A reuşit să transforme asta într-un lanţ de povestiri comice, livrate într-un mod ingenuu şi curajos. Giorgiana a avut foarte multe emoţii şi s-ar fi plâns în culise că i s-a tăiat jumătate din număr la montaj.

Mihai Tasici s-a prezentat în fața publicului,  cu un standup chiar macabru şi controversat, dar dovedind că a trecut la nivelul următor după „glumele cu graşi”.

Ela Voineag nu a avut succesul mult așteptat

Au fost glume despre incest, despre violenţa domestică, necrofilie, avort şi alte subiecte sensibile.  Cheloo s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat chiar la final.

Ela Voineag s-a prezentat cu un număr de roast, care parcă nu a mai prins atât de bine ca în semifinală.

Ştefan Nistor a venit în marea finală tot cu un roast, cu aluzii la bipolaritatea sau bisexualitatea lui Bendeac.

De asemenea, nu au lipsit jocurile de cuvinte cu numele Deliei. Acesta nu a ezitat să facă  pe scenă asocieri cu nume de manelişti.

Petre Dănuţ Irinel, de 5 ori participant la iUmor şi de 2 ori în finală a luat Like-urile, dar la presiunea celorlalţi concurenţi a dorit să plece acasă şi să i se retragă un Like.

Glumele sale au mers de la corporatişti la one linere despre societatea actuală paranoică.

Jasmina Negrea a avut o criză de plâns, piperată cu un flirt nereuşit cu Cheloo, care a ţinut-o numai în uppercut-uri verbale.

Am avut şi un număr de „scaun electric” cu Biba Struja, dar şi o dezamăgire, atunci când carismaticul playboy doctor Alin Georgescu a livrat molcom o poveste fără cap şi fără coadă.

Cristian Manolescu a  glumit pe seama poveștilor cu Dacia şi avuţia românilor. Acesta  a făcut aluzie la criza din 2020, la problemele cu turismul şi vacanţele din 2020.

 El a adus în discuție glumele favorite de vacanţă în acest an pandemic.

Gabriela Porumbacu a mizat pe auto ironie, în special legat de relaţia cu bărbaţii şi înălţimea sa de peste 1.80.

Surpriza serii a fost Fachirul din Periş, care în doar 8 ore după semifinală în care a scos lapte pe ochi a venit cu un număr de standup care a amintit de un Doru Octavian Dumitru nefinisat.

Mădălin Ghioc a livrat glumele într-un setup repetat de sute de ori, cu un ecran mare pe care proiecta imagini explicative despre al său oraş natal Bacău şi integrarea nereuşită din Bucureştiul fără apă caldă.

Urmăriți Impact.ro și pe