Filmul preferat al românilor se întoarce la Pro TV. Antena 1 l-a pierdut aproape imediat

Stan Filon, Rădulescu Valentin 23.11.2021, 09:38
Filmul preferat al românilor se întoarce la Pro TV. Antena 1 l-a pierdut aproape imediat

Filmul preferat al românilor se întoarce la Pro TV! Televiziunea din Pache Protopopescu a câștigat din nou difuzarea filmului care atrage ca un magnet românii de ani de zile. Vorbim despre pelicula ”Singur acasă”, care bate record după record de audiență în fiecare an.

Filmul preferat al românilor se întoarce la Pro TV

Pro TV a reușit să câștige din nou difuzarea filmului ”Singur acasă”, după ce anul acesta a pierdut drepturile de difuzare în fața Antena 1. Astfel, aventurile îndrăgitului Kevin revin la PRO TV în anul 2022, 2023 și 2024!

După ce Antena 1 a reuit să câtige difuzarea îndrăgitului film anul acesta, fiind o adevărată lovitură pentru Pro TV, iată că într-un final televiziunea din Pache Protopopescu a revenit cu o contralovitură.

Filmul preferat al romanilor se intoarce la Pro TV
Filmul preferat al romanilor se intoarce la Pro TV

Tradiție de Crăciun

Anul acesta, milioane de telespectatori vor rămâne pe Antena 1 pentru a vedea povestea lui Kevin, copilul uitat acasă de părinții săi, chiar de Crăciun. Filmul va fi difuzat anul acesta de Antena 1 în luna decembrie, de la ora 20:00. Acesta poate fi văzut de toți românii pe data de 4, 11 şi 18 decembrie, de la ora 20:00.

Filmul ”Singur acasă” a devenit deja o tradiție de Crăciun, în România, și o mină de aur pentru Pro TV. De exemplu, anul trecut, pelicula a fost urmărită de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut.

Iată câteva date din audienţele Singur Acasă:

  • 2020, difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori.
  • 2018, transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ţinea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.
  • 2017, difuzat pe 9 decembrie, Singur acasă era văzut de 2,2 milioane de români.
  • 2016, difuzat pe 10 decembrie, filmul cu Macaulay Culkin a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară.

5 lucruri neștiute despre pelicula ”Home Alone” (Singur acasă):

  • Chiar dacă rolul lui Kevin McCallister a fost scris special de John Hughes pentru Macaulay Culkin, regizorul a chemat la casting peste 100 de băieți, doar pentru a se asigura că Macaulay este alegerea ideală
  • Casa prezentată în film s-a vândut cu 1.5 milioane de dolari în anul 2012.
  • Posterul care a făcut înconjurul lumii – “Home Alone” (Singur Acasă) cu Macaulay Culkin țipând e inspirat din lucrarea pictorului Edvard Munch, “The Scream”
  • La lansarea din 1990, filmul Singur Acasă a rulat în cinematografe încontinuu din luna noiembri, până în primăvară anului 1991.
  • Pelicula Singur Acasă a fost timp de 12 săptămâni lider de box-office, fiind desemnată cea mai de succes comedie de până atunci. A avut încasări de 533.000.000 dolari pe plan internațional.
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...