Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, povestit de impresară: „A intrat peste mine în casă. A vrut să mă strângă de gât”. Ce i-ar fi făcut șoferului

Ioana Bucur 23.09.2022, 23:40
Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, povestit de impresară: „A intrat peste mine în casă. A vrut să mă strângă de gât”. Ce i-ar fi făcut șoferului

Scandalul anului în lumea mondenă din România a atins un nou nivel. Vineri seara, certurile dintre cei doi s-au transformat în amenințări și loviri. Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost povestit chiar de impresară, imediat după ce a ieșit de la audieri. Aceasta susține că tehnicianul a intrat peste ea în casă și ar fi încercat să o strângă de gât.

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la sediul Poliției Snagov, vineri seara, după un episod șocant. În fața oamenilor legii, cei doi s-au acuzat reciproc de amenințări și acte de violență. Implicat în dispută a fost și șoferul impresarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

IPJ Ilfov a transmis un prim comunicat cu privire la situație.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, povestit de impresară: “A intrat peste mine în casă. A vrut să mă strângă de gât”. Ce i-ar fi făcut șoferului
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

„A vrut să mă strângă de gât”

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost povestit chiar de impresară, imediat după ce a ieșit de la audieri. Aceasta susține că tehnicianul a intrat peste ea în casă și ar fi încercat să o strângă de gât, adăugând că a depus probe foto și video ce ar confirma acuzațiile.

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Daca o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit sa aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat!

Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gat! A dat în prietenul meu, eu ce sa fac? M-a tarat, a vrut sa dea in mine. Îi face dosar penal . Mi-a spart telefoanele! Avem video si audio depuse la politie!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit realitatea.net.

Impresara a mai spus că nu este prima oară când depune plângere împotriva fostului partener și că se teme pentru viața sa.

„Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități. Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară”, a mai spus Anamaria Prodan, la ieșirea de a audieri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...