Filmările pentru Insula Iubirii au fost suspendate. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Redacția IMPACT 27.03.2020, 13:57
Filmările pentru Insula Iubirii au fost suspendate. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Antena 1 a făcut anunțul oficial, legat de emisiunea Insula Iubirii. La începutul acestei luni, concurenții abia se mutaseră în casa din Republica Dominicană, acolo unde urmau să aibă loc filmările. Și acest show foarte îndrăgit de către publicul român va avea de suferit, din pricina contextului actual, al crizei sanitare mondiale.

Filmările pentru Insula Iubirii au fost suspendate. Ce anunță Antena 1

Locul în care urma să fie filmat al șaselea sezon din Insula Iubirii era considerat unul singur. Totuși, odată cu izbucnirea epidemiei tot mai radicale, fiecare stat a pronunțat noi reguli prin care cetățenii să poată circula. De aceea, reprezentanții Antena 1 au decis ca întreaga echipă, alături de prezentatorul Radu Vâlcan, să revină în România, din Republica Dominicană. La doar câteva zile de când au ajuns acolo, situația s-a schimbat în mod drastic. De aceea, s-a decis ca al șaselea sezon să fie întrerupt. Autoritățile au declarat stare de urgență și acolo, iar astfel că echipa de producție a revenit de urgență în țară.

Filmările pentru Insula Iubirii au fost suspendate. Anunțul oficial făcut de Antena 1
Reprezentanții postului de televiziune au făcut anunțul legat de Insula Iubirii, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Antena 1, alături de cel că atât Radu Vâlcan, cât și echipa de producție, se află în izolare în București. Aceștia sunt departe de familiile lor și de cei dragi, fiind băgați în izolare la scurt timp de la întoarcere. Prezentatorul Insula Iubirii a făcut mai multe declarații în cea mai nouă ediție din emisiunea matinală de pe Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani.

“Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, a transmis Radu Vâlcan, potrivit a1.ro.

Sezonul șase din Insula Iubirii a fost oprit temporar, iar participanții și ispitele au fost băgate în perioada de izolare, după cum este recomandat, pe parcursul a 14 zile.

Urmăriți Impact.ro și pe