Filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România. Ce rol a avut Antonia

Iancu Andreea 19.07.2021, 14:26
Filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România. Ce rol a avut Antonia

După ce a încheiat capitolul din Republica Dominicană, câștigătorul Survivor România 2021 a decis să se bucure mai mult de timpul petrecut alături de cei dragi, care i-au lipsit pe parcursul lunilor petrecute departe de casă. Astfel, cum era de așteptat, Zanni a fost surprins alături de Alex Velea și Antonia, cei care i-au devenit ca o familie în ultimii ani. Și pentru că este mereu conectat cu fanii săi, cântărețul nu ezită să își împărtășească activitățile cu urmăritorii. Recent, filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România a avut-o drept protagonistă pe Antonia, ambii amuzându-se copios de ipostază.

Filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România

Câștigătorul celei de-a doua ediții Survivor România traversează o perioadă extrem de bună, după un start în viață mai puțin fericit. Tânărul Zanni, care a crescut într-un orfelinat, a reușit să își vadă visul împlinit după ce a fost desemnat cel mai bun concurent al competiției din Republica Dominicană. În plus, chiar dacă a crescut de familia sa de origine, Zanni și-a făcut o mulțime de prieteni și se bucură de timpul petrecut alături de Alex Velea și Antonia, cei doi devenind, practic, noua sa familie. Recent, filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România a stârnit amuzamentul fanilor. De la cadru nu a putut lipsi Antonia, cea alături de care Zanni s-a distrat de minune.

Iubita lui Alex Velea și câștigătorul Survivor 2021 au găsit o modalitate inedită de a se relaxa și au apelat la ajutorul unei jucării, cel mai probabil dintre cele pe care copiii Antoniei le au. Cei doi s-au amuzat teribil cu un pluș care are capacitatea de a reproduce cuvinte. Astfel, Zanni a pus plușul să repete mai multe cuvinte, printre care „Cel mai slab va cădea/ Cel mai fal va cădea.”. Se pare că artistul se simte extrem de în largul său atunci când se află în familia lui Velea, cu ajutorul căruia chiar a scos recent o nouă piesă, după revenirea în țară, care deja se bucură de succes, strângând peste 1 milion de vizualizări în doar două zile.

Filmarea inedită cu Zannidache după ce s-a întors în România
Zanni, distrându-se cu o jucărie interactivă

Care sunt planurile Faimosului cu premiul câștigat

Pentru că a crescut ani buni într-un orfelinat, Zanni cunoaște ce înseamnă o viață marcată de griji și greutăți. Totuși, succesul din ultima perioadă l-a ajutat să compenseze neajunsurile din copilărie, motiv pentru care Faimosul are în plan să folosească premiul obținut după participarea la Survivor pentru a-și îndeplini un vis, acela de a avea propria sa casă. Zanni a recunoscut că va investi banii de la Kanal D pentru a-și cumpăra un apartament.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez, a declarat Zanni la finalul competiției.

Urmăriți Impact.ro și pe