Filmarea cu Loredana Groza în limuzină a ajuns pe internet. Pe imagini se vede ce aptitudini are artista

Anca Manolica 04.10.2022, 12:38
Filmarea cu Loredana Groza în limuzină a ajuns pe internet. Pe imagini se vede ce aptitudini are artista

Loredana Groza nu se dezminte! Artista a postat o filmare cu ea într-o limuzină, fiind surprinsă în niște ipostaze extrem de provocatoare. Cu siguranță, fanii săi au fost din nou uimiți de cât de bine arată blondina. Iată imaginile care au făcut înconjurul internetului. Ce s-a întâmplat în automobilul de lux în care se afla jurata emisiunii X Factor.

Loredana Groza, filmare incendiară pe internet

Loredana Groza este fără discuție una din cele mai surprinzătoare vedete din România. Aceasta uimește cu fiecare apariție a sa, fanii săi fiind deja obișnuiți ca mereu să vină cu ceva nou pentru aceștia. Recent, blondina le-a încins recent imaginația bărbaților cu un nou videoclip de senzație, pe Instagram, în care a lăsat la vedere mai mult decât se așteptau.

Fosta jurată de la emisiunea „Vocea României” a uimit pe toată lumea. Deși este adesea criticată pentru aparițiile sale excentrice, artista nu pare deloc afectată sau deranjată de acest aspect, ea continuând să se expună așa cum crede și cum simte. Stilul său vestimentar aparte îi evidențiază perfect formele voluptoase de care aceasta este foarte mândră.

A făcut spectacol într-o limuzină

Loredana Groza a mers recent la un eveniment monden într-o limuzină de lux. Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce stătea pe banchetă și făcea niște gesturi senzuale. Ea a ridicat la un moment dat un picior, și s-a lăsat pe spate, moment în care s-au putut vedea și părți mai intime.

Loredana Groza / foto: captură Instagram
Loredana Groza / foto: captură Instagram

Desigur, imaginile cu blondina au făcut înconjurul internetului, videoclipul adunând, în foarte scurt timp, mii de vizualizări în mediul online. Internauții nu s-au putut abține nici de la a lăsa un comentariu. În timp ce unii au apreciat-o pentru felul în care arată, alții au criticat-o dur, spunând că este indecent.

„O voce incredibilă, o voce „mare” a muzicii românești. Problema e atitudinea și decența”/ „Scârbos!! Comportament de vampă….nu are de-a face cu talentul!!”/ „Ești o zăpăcită! Ești libera să faci ce simți! (…) Să va văd și pe voi, cu talentul ei, vocea ei, banii ei, poziția ei în lume și stilul ei de viață”/

„Înțeleg că fiecare om are șansa lui în viață…dar măcar la bătrânețe lăsați răutatea ?”/ „Superbă! Madonna de Romania!”/ „Ai fost ești și vei rămâne cea mai bună voce din România! O adevărată divă! Mult succes”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...