Filmarea ciudată cu Theo Rose și Smiley. Lumea e surprinsă, ce explicație au dat cei doi

Ioana Bucur 03.08.2022, 11:01

La scurt timp după ce a confirmat despărțirea de Alex Leonte și noua relație cu Anghel Damian, artista a ajuns în mijlocul unei noi controverse. Sursa, și de data asta, este o imagine ce a stârnit reacții vehemente în mediul online. Totul a început cu o filmare ciudată cu Theo Rose și Smiley, care fac echipă în noul sezon „Vocea României” de la PRO TV.

Filmarea cu Theo Rose și Smiley a stârnit o furtună în mediul online

De când a anunțat că s-a despărțit de Alex Leonte, după aproape cinci ani împreună, și a început o nouă idilă cu Anghel Damian, Theo Rose a intrat în vizorul internauților, care îi urmăresc și analizează fiecare apariție sau declarație.

Acum, o filmare ciudată cu Theo Rose și Smiley a stârnit o furtună pe rețelele de social media. Imaginile, surprinse în timpul filmărilor pentru noul sezon al show-ului „Vocea României”, în care cei doi artiști fac echipă, nu au fost deloc pe placul internauților. Detaliul pe care mulți l-au considerat deplasat a fost acela că Smiley a apărut pe scenă îmbrăcat într-un costum pe care era imprimat chipul cântăreței, atât pe pantaloni cât și pe sacou.

Comentariile nu au întârziat să apară, mulți susținând că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o colaborare profesională. Mai mult, unii au ajuns chiar să o îndemne pe Gina Pistol să divorțeze de el, în ciuda faptului că vedetele nu sunt căsătorite.

„Se cam uită după ea când pleacă de pe scenă!”, „Sunteți minunați!”, „S-ar cam potrivi!”, „Ce zice Gina?”, „Bagă divorțul, Gina!” – sunt doar câteva dintre comentariile apărute în mediul online.

Filmarea ciudata cu Theo Rose si Smiley. Lumea e surprinsa, ce explicatie au dat cei doi
Smiley, Theo Rose

„E o ciondăneală foarte mișto”

La scurt timp după ce a fost prezentată ca noul membru al proiectului „Vocea României”, Theo Rose a făcut primele declarații despre colaborarea cu Smiley.

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri”, a declara artista, potrivit Cancan.

Nevoită să reacționeze în urma apariției în presă a imaginilor în care apare alături de Anghel Damian, Theo Rose a dezvăluit că ea și Alex Leonte au decis să pună punct relației, după aproape cinci ani, să meargă pe drumuri separate și că da, noul său coleg din serialul „Clanul” este acum iubitul ei.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...