Fiica lui Răzvan Simion, o domnişoară superbă. Ţinuta aleasă de Ianca a atras toate privirile. Foto

Ioana Bucur 27.06.2022, 15:33

Așa arată un părinte mândru, care nu ratează nicio ocazie să apară alături de superba domnișoară. Fiica lui Răzvan Simion pare copia fidelă a celebrului său tată, iar cele mai recente imagini publicate în mediul online sunt dovada clară. Ținuta aleasă de Ianca a atras toate privirile internauților. Unde au fost fotografiați cei doi.

Fiica lui Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de tatăl său

În ultimul timp, fiica lui Răzvan Simion apare tot mai des pe paginile de social media ale celebrului său tată. A devenit o domnișoară superbă ce pare să aibă foarte multe în comun cu prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Cei doi și-au petrecut împreună sfârștiul de săptămână, bucurându-se de o ieșire la Opera Națională din București, unde au avut parte de un spectacol superb. Momentul a fost imortalizat și publicat pe o rețea de social media. Zâmbitori, ei privesc direct în obiectivul camerei de fotografiat. Asemănările sunt imposibil de ignorat, Ianca parcă este o copie a tatălui ei.

În mai puțin de 24 de ore de la publicare, imaginea a strâns mii de like-uri pe Instagram. Tânăra a dat o lecție de stil și eleganță. Cu părul lăsat liber, un machiaj foarte discret, ce i-a accentuat doar ochii, Ianca a ales un costum masculin, format din pantaloni și o vestă, dintr-un material potrivit pentru sezonul cald și o culoare curajoasă: ocru.

„Serile noastre la operă”, a fost mesajul postat de Răzvan Simion în dreptul fotografiilor. Fanii lui au reacționat imediat, l-au felicitat că are o fată așa de frumoasă.

Fiica lui Răzvan Simion, o domnişoară superbă. Ţinuta aleasă de Ianca a atras toate privirile. Foto

Ianca va împlini vara aceasta 18 ani

Comentariile celor care îi urmăresc activitatea în mediul online prezentatorului matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” nu au întârziat să apară:

„Woow ce fată superbă ai, Răzvane! Să fie sănătoasă și binecuvântată! (…) Ce frumos! Să-ți traiasca frumusetea! (…) Ce mândru ești alături de fiica ta superbă. (…) Un tată MÂNDRU de minunea lui. Vă îmbrățișez pe amândoi!”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii lui Răzvan Simion pe Facebook.

Ianca va împlini în luna august vârsta majoratului. Ea și fratele ei, Tudor, sunt cei doi copii ai prezentatorului din căsnicia cu fosta sa soție, Diana.

Chiar dacă au ales să păstreze discreția în primele luni ale relației, cei doi sunt acum un cuplu bine consolidat și nu se mai feresc să își declare dragostea public. În cadrul unui interviu sincer, Răzvan Simion și Daliana Răducan au oferit detalii inedite din viața lor și au acceptat chiar să dezvăluie câteva dintre planurile lor de viitor.

Chiar dacă nu formează un cuplu de foarte mult timp, au planuri mari pentru viitor. În stilul său caracteristic, Răzvan Simion a făcut o mărturisire despre nunta cu Daliana Răducan. Întrebat dacă au vorbit despre căsătorie, matinalul a spus: „Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...