Fiica lui Pepe este o frumusețe rară. Cum arată micuța Rosa. FOTO

Iancu Andreea 28.09.2021, 08:53

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca fiica lui, Rosa, să aibă un lipici atât de mare la public. Pentru că latino lover-ul a lansat de curând o nouă piesă, în care are și un moment de duet alături de fiica sa, fanii artistului au putut să o admire pe copilă, care devine pe zi ce trece o adevărată frumusețe de fetiță.

Rosa, fiica lui Pepe, o frumusețe aparte, în cel mai recent clip al artistului

Pepe a lansat de curând melodia “Iubesc”, o piesă în colaborare cu Theo Rose și Alessandra, dar și un duet neașteptat cu fiica sa, Rosa. Artistul a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu noua sa piesă, dar mai cu seamă cu apariția fiicei sale. Micuța Rosa apare în cel mai recent videoclip al lui Pepe cântând alături de artist. Melodia este dedicată chiar fiicei sale, mesajul piesei fiind unul încărcat de emoție și sentimente de iubire.

De altfel, și videoclipul este unul realizat pentru a exprima emoție. În acesta apar doi dansatori profesioniști și Pepe alături de Rosa, în final tatăl și fiica având o parte în care cântă în duet. Melodia “Iubesc” a fost compusă de Pepe și reprezintă totodată un featuring cu Theo Rose și Alessandra. Însă aspectul cel mai important este legat de faptul că artistul și-a dorit să transpună în versuri sentimentele sale față de fiica sa.

Ești inima mea, iubirea mea
Ești fericirea din suflet
Ești minunea mea, ești viața mea
Ești frumusețe și zâmbet…

Apare minunea mea
Apare iubirea mea
Îmi schimbă viața și totul renaște cu ea, sunt câteva dintre versurile piesei pe care Pepe a dedicat-o fetiței sale.

Motivul pentru care doar Rosa a filmat alături de tatăl său

Pepe și Raluca Pastramă, fosta sa soție, au împreună două fiice, pe Rosa și Maria, care au crescut superb și se dezvoltă pe zi ce trece în domnișoare. Pentru că piesa lansată recent de tatăl lor o are drept protagonistă doar pe una dintre ele, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care doar micuța Rosa apare în colaborarea muzicală alături de tatăl său. Astfel, artistul a menționat că ea este artista familiei, în timp ce sora sa, Maria, preferă sportul.

E cea mai frumoasă colaborare, aceasta cu fiica mea. Eu am o relație specială cu fetițele mele. Nu fac diferențe între ele. Rosa e mai artistă așa, cealaltă e mai sportivă. S-a început școala, le-am dus la școală, Rosa m-a întrebat dacă vreau să stau cu ea. Azi urcam piesa pe YouTube. Urmează promovarea piesei, am dezvoltat un pic studioul ca să aduc band-uri, în pandemie am descoperit online-ul. Este important să privești partea plină a paharului și să faci lucruri, a spus Pepe, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu câteva zile.