Fiica lui Mircea Geoană s-a dezlănțuit înainte de căsătorie. Cum a fost surprinsă la club, în Statele Unite

Anca Manolica, Coteț Alexandru 30.01.2023, 18:19

Ana Geoană, fiica politicianului român, urmează să facă nunta anul acesta, cu Garret Cayton, în Veneția, Italia. Deși mai este până pe 27 august, ea a ales să facă deja petrecerea burlăcițelor, în America, acolo unde a petrecut pe cinste alături de cele mai bune prietene. Cum a fost surprinsă în club.

Ana Geoană a avut parte de petrecerea burlăcițelor

Fiica lui Mircea Geoană a început anul așa cum se cuvine! Cu o petrecere, în America, alături de cele mai bune prietene ale sale. Ana Geoană se căsătorește anul acesta, pe 27 august 2023, cu Garret Cayton, în Veneția, Italia, motiv pentru care trebuia să aibă o petrecere a burlăcițelor.

Aceasta a avut o apariție remarcabilă la petrecerea pe care a dat-o, purtând un costum alb, care i-a venit perfect. La un moment dat, aceasta și-a pus și un voal de mireasă și o coroniță pe care scrie „Bride”, părând extrem de fericită de faptul că va face marele pas în vara acestui an.

Bruneta a postat pe contul ei personal de Instagram câteva dintre imaginile surprinse de prietenele ei de la petrecere. „Vă iubesc, prieteni”, a fost mesajul transmis de Ana, a doua zi. Vezi imagini în Galeria FOTO a articolului.

Ana Geoană și Garret Cayton
Ana Geoană și Garret Cayton

Nunta va alea loc la Veneția

Fiica adjunctului secretar general al NATO și iubitul ei american s-au cunoscut în timpul facultății, iar de atunci au început o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au făcut un legământ pe 5 august 2022, atunci când s-au logodit și au dat o petrecere grandioasă la Palatul Mogoșoaia.

Anul acesta urmează nunta, pe 27 august, dar care nu va mai avea loc în România, ci la Veneția.

Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei.

Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, a declarat Ana Geoană, pentru revista OK! Magazine.

Întrebată unde se vor locui după nuntă, bruneta a dezvăluit că ea și viitorul ginere al lui Mircea Geoană vor continua să locuiască în Los Angeles, acolo unde ei au un loc de muncă stabil. Ea este în plin proces de a-și dezvolta propria afacere de wellness și viață sănătoasă, în timp ce Garrett lucrează alături de tatăl său în afacerea familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...