Fiica lui Meme Stoica este o adevărată frumusețe. Cum arată Teodora la 27 de ani, după ce a luat o decizie radicală. GALERIE FOTO

Badea Violeta 01.10.2022, 09:57

Meme Stoica este unul dintre cei mai apreciați conducători din fotbalul românesc. De ani de zile, acesta lucrează la FCSB, unde este considerat mâna dreaptă a lui Gigi Becali. Însă, pe lângă o carieră de succes, acesta are și o fiică superbă cu care se mândrește ori de cate ori are ocazia. Iată cum arată Teodora la 27 de ani!

Cât de frumoasă e fiica lui Meme Stoica

Zilele acestea, Meme Stoica, managerul general al lui FCSB, a participat la un eveniment în Capitală. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de fiica sa, pe nume Teodora.

Fata lui Meme Stoica are 27 de ani și este o tânără destul de rezervată în apariții, în comparație cu tatăl său care se află de ani buni în lumina reflectoarelor.

Cu toate astea, din postările sale de pe rețelele sociale, putem observa cât de frumoasă este Teodora. Superba șatenă îi seamănă perfect lui Meme Stoica. În plus, aceasta, la fel ca și tatăl său, iubește sportul. De altfel, tânăra a și participat în această vară la Trialtonul de la Timișoara.

„Mi-am schimbat foarte mult stilul de viață! În fiecare zi exerciții de respirație, băi reci, sport, intermitent fasting. Dar despre asta cred că o să am ocazia să vorbesc când fiica mea, care m-a influențat în direcția asta.

O să înceapă să împărtășească experiența pe care a acumulat-o celor care vor într-adevăr să trăiască sănătos! Mi-am schimbat tot stilul de viață care bineînțeles că presupune și alimentația!

Ea a avut o încercare peste care a trecut cu brio și de atunci și-a dat un reset. Iar după ea și eu, este o muncă în echipă. Nu e  ușor să pornești pe un drum nou de unul singur și mărturisesc că mă bucur mult că am luat decizia asta. Și recomand tuturor să  facă ce facem noi!”, a declarat Meme Stoica pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citește și Cum a ajuns Meme Stoica la mănăstire. Motivul pentru care Gigi Becali i-a spus să apuce calea credinței!

Teodora 5
Teodora Stoica

„Sunt mândră de mine”

În luna iulie, Teodora Stoica a participat la competiția de la Timișoara. Aceasta a cuprins nu mai puțin de trei probe sportive. Este vorba de înot, ciclism şi alergare. Fiica lui Meme Stoica a avut rezultate remarcabile, iar la sfârșit a fost răsplătită cu o diplomă. Ca de fiecare dată, tatăl său a fost alături de ea.

„Cu suporterul meu numărul 1. Am terminat prima mea distanță olimpică de triatlon: 1,5 kilometri de înot (24 de minute), 40 de kilometri pe bicicletă (în o oră și 31 de minute) și 10 kilometri de alergare (în o oră). Sunt mândră de mine”, a scris, după competiție, Teodora pe pagina sa de Facebook.

Citește și Imagine unică: Meme Stoica, pe vremea când era fotbalist. Cât de bun era actualul manager al FCSB!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...