Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Turcia în momentul seismului. Anastasia învață la o școală privată turcă

Beatrice Dumitru 08.02.2023, 22:12
Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Turcia în momentul seismului. Anastasia învață la o școală privată turcă

Imaginile cu dezastrul din Turica după cutremurul care a lovit țara a impresionat o lume întreagă, dar i-a speriat cumplit pe cei care au rude sau prieteni în zona afectată și nu numai. O mare spaimă au tras și Liviu Vârciu și iubita sa după ce au aflat de seism, deoarece fiica lor se afla în acea zi la Istanbul.

Emoții pentru Liviu Vârciu în ziua cutremurului din Turcia

Zeci de mii de persoane din Turcia luptă să trăiscă printre ruine, după cel mai mare cutremur care a lovit țara în acest secol. Multă lume este impresionată de drama care s-a întîmplat acolo, însă Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, are o  legătură destul de strânsă cu această țară, de când mama sa s-a mutat la Istanbul.

Anda Călin a povestit pentru Playtech Știri că a aflat târziu despre această tragedie a poporului turc, deoarece în ziua cutremurului devastator de 7, 8 grade, ea era în aeroport pentru a-și aduce acasă fiica, pe Anastasia, aflată în vizită la bunică.

Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Turcia în momentul seismului. Anastasia învață la o școală privată turcă
Anastasia, fiica lui Liviu Vîrciu. Sursa foto: Facebook / Anda Călin

Mama stă în Istanbul, iar acolo nu s-a resimțit. Nu știam ce s-a întâmplat, în acel moment mă aflam în aeroport, în drum spre mama, ca să iau fata acasă. Ei îi place acolo, si nouă la fel și mergem în Turcia când timpul ne permite”, a povestit Anda Călin.

Fiica lui Liviu Vîrciu învață la o școală turcească

Anastasia, fiica Andei Călin și a lui Liviu Vârciu, este elevă în anul întâi la o școală privată turcească, iar bruneta a dezvălut că aceasta face cursurile în engleză, dar învață și limba turcă, ceea ce îi va prinde bine atunci când va merge în vizită la bunica, la Istanbul.

Suntem foarte mândri de ea. E anul întâi, merge la o școală turcească privată. Este la un preț mai accesibil, față de ce există la noi în zonă, dacă nu chiar cel mai scăzut. Dar sunt foarte mulțumită, acum a învățat să citească și mă uimește în fiecare zi. Mama și tata știu să scrie de la 3 ani. Școala este în engleză, dar are și ore de turcă. Mama stă în Istanbul, deci e la fix, pentru când va merge în vacanță”, ne-a mai spus aceasta.

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună din anul 2016 și au doi copii, Anastasia și Liviu Matei, dar încă nu s-au căsătorit. Actorul a dezvăluit recent că vor face și acest pas și că partenera sa dorește o nuntă la malul mării.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...