Fiica lui Ionel Ganea a rupt tăcerea! Adevărul crunt despre fostul internațional: „Nu știu cum a rezistat mama atât”

Marian Cărăvan 03.07.2020, 17:15

Ionel Ganea a fost un „bad boy” atât pe terenul de fotbal, cât și în viața privată. Sunt de notorietate scandalurile pe care le avea cu fosta soție, iar fiica sa nu a mai rezistat și a rupt tăcerea.

Fiica lui Ionel Ganea a spus adevărul crunt despre fostul internațional

Ionel Ganea și Dana Iaru au împreună doi copii, Ioana și George, băiatul fiind și el fotbalist, la Viitorul lui Gică Hagi. Ambii copii au fost afectați într-un fel sau altul de relația tensionată dintre părinții lor. Fiica lui Ionel Ganea a lansat însă un atac dur la adresa fostului internațional, Ioana făcând dezvăluiri incendiare din interiorul familiei. Certurile și violența erau la ordinea zilei, iar divorțul era iminent. Dezvăluirile Ioanei Ganea scot la lumină imaginea unui om violent, chiar ea întrebându-se cum de mama sa a rezistat atât.

„Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum…

Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el. Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri”, a mărturisit fiica lui Ionel Ganea.

Au divorțat în 2019, dar au mai avut tentative și în anii anteriori. Ionel Ganea recunoaște, tacit, violența domestică

Ionel Ganea și fosta sa soție au divorțat anul trecut, însă cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017. Nu mai era cale de întors, Dana susținând la vremea respectivă că exclude din start o împăcare, întrucât i-ar fi acordat fostului internațional multe șanse, de care acesta nu ar fi știut să profite.

Ionel Ganea a vorbit săptămânile trecute despre relația tensionată cu fosta sa soție, Dana.

„Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal, și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic”, a spus atunci Ganea, la GSP Live.

Totuși, fiind întrebat dacă și-a lovit fosta soție, Ganea nu a infirmat: „Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect.”

Ionel Ganea, 46 de ani, a jucat în cariera sa la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Dinamo sau Politehnica Timișoara, având și aici câteva episoade în care și-a ieșit din fire.

 

Urmăriți Impact.ro și pe