Fiica lui Ion Țiriac, superbă la festivitatea de absolvire a facultăţii. Reacţia Nadiei Comăneci. Foto

Badea Violeta 17.05.2022, 19:02

Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac se poate considera un tată extrem de mândru și împlinit. Ioana, singura sa fiică, a absolvit facultatea de economie la Universitatea din Miami. Tânăra a fost superbă la festivitatea de absolvire. Extrem de frumoasă, cu părul lung și brunet și cu o siluetă de vis, Ioana a atras toate privire la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. Aceasta a imortalizat momentul prin mai multe fotografii, pe care le-a publicat pe o rețea socială. Iată cum a reacționat Nadia Comăneci!

Fiica lui Ion Țiriac  a absolvit Universitatea din Miami. Tânăra arată senzațional

Ion Țiriac este tare mândru de fiica lui, după ce aceasta a absolvit Universitatea din Miami. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a terminat liceul în București, apoi s-a mutat la Monte Carlo alături de mama sa, jurnalista din Egipt, pe nume Sophie Ayad.

La fel ca și tatăl său, Ioana Țiriac este pasionată de tenis și a fost prezentă în tribune la diferite turnee, printre care și Madrid Open, competiție deținută până de curând de părintele său.

Miliardarul român este în culmea fericirii, după ce fiica sa și a lui Sophie Ayad a absolvit facultatea de economie la Universitatea din Miami. Extrem de bucuroasă de ceea ce a realizat, tânăra de 24 de ani a publicat câteva imagini de la festivitate pe Instagram. Aceasta a primit o mulțime mesaje de felicitare. Printre cei care au ținut să-i transmită un gând bun s-a numărat și Nadia Comăneci.

„Yeah👏👏👏”, a comentat Nadia Comăneci la postarea Ioanei Țiriac.

Ioana Tiriac

Ion Țiriac își răsfață fiica cu cadouri de lux

La sfârșitul anului trecut, Ion Țiriac a demonstrat că nu se uită la bani, mai ales atunci când vine vorba de fiica sa. Miliardarul i-a oferit Ioanei un cadou impresionant pentru Crăciun. Este vorba de un bolid de lux marca Mercedes. Pentru mașina superbă, de culoare neagră, miliardarul român a cheltuit numai puțin de 350.000 de euro.

Ioana Țiriac trăiește de mult timp în Statele Unite ale Americii și se bucură de o viață de lux. Pe timpul liceului, tânăra a locuit alături de tatăl său, însă, ulterior, Ioana a decis să se mute alături de mama sa pentru a urma cursurile facultății din Miami.

Urmăriți Impact.ro și pe