Fiica lui Ion Țiriac s-a transformat într-o femeie superbă. Arată ca un supermodel iar pozele de pe social media adună rapid aprecieri

Stan Filon 02.12.2021, 14:52

Ion Țiriac și-a ținut fiica ascunsă de ochii presei cât a putut, însă fata a crescut și s-a transformat într-o adevărată divă. Arată ca un fotomodel și a moștenit de la tatăl său inteligența. Ioana Natalia trăiește în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa, dar vine destul de des și în vizită în România, pentru a petrece timp cu tatăl său. Milionarul are cu ce se mândri.

Fiica lui Ion Țiriac a devenit o femeie superbă

Ioana Natalia, fiica milionarului Ion Țiriac și al jurnalistei de origine egipteană Sophie Ayad, trăiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde se răsfață de multe ori la plajă. Tânăra care a împlinit recent vârsta de 25 de ani s-a transformat într-o femeie superbă.

Postează pe rețelele de socializare fotografii îndrăznețe de la plajă, în costume de baie minuscule, iar fanii săi o adoră. Este urmărită de peste 18.000 de fani, care savurează fiecare forografie. Cu toate acestea, Ioana Natalia este o persoană destul de retrasă.

Fiica lui Ion Tiriac a devenit o femeie superba
Fiica lui Ion Tiriac a devenit o femeie superba

Se implică în acțiuni caritabile

Pe lângă studii, Ioana Natalia Țiriac se concentrează și pe ajutorul oferit altora. Organizează diferite gale de binefacere, iar una dintre ele s-a ținut chiar la București, în anul 2018, la complexul Stejarii, care aparține tatălui său. La Bucharest Charity Fashion Show s-au strâns fonduri necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.

„În opinia mea, ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucăţelelor care îl compun. Vremurile s-au schimbat, iar companiile şi indivizii au devenit tot mai mai conştienti de responsabilităţile lor sociale. A avut loc o creştere substanţială în presiunea pusă de consumatori asupra companiilor privind contribuţia lor pozitivă la societate”, declara Ioana Țiriac, pentru Capital.ro.

Miliardarul este foarte mândru de fiica sa și spune că a învățat de la o vârstă fragedă că sunt mulți oameni pe lume care au mai multă nevoie de unele lucruri decât ea.

„Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...