Fiica lui Ilie Năstase rupe tăcerea. Anunț șoc despre tatăl său: „Mi-a spus să mă sinucid”

Ana-Maria Tudor 09.06.2023, 23:46
Fiica lui Ilie Năstase rupe tăcerea. Anunț șoc despre tatăl său: „Mi-a spus să mă sinucid”

Charlotte Năstase (33 de ani), fiica adoptivă a celebrului Ilie Năstase (76 de ani) și a actriței Alexandra King, a făcut o dezvăluire surprinzătoare privind relația sa cu tatăl său. După o perioadă de aproximativ 15 ani în care nu s-au văzut deloc și au discutat foarte rar, cei doi sunt acum foarte aproape să reia legătura.

Cei doi nu și-au vorbit

În urmă cu aproximativ un an, Charlotte Năstase a folosit expresii nepotrivite la adresa tatălui său, Ilie Năstase, ceea ce a provocat furia Ioanei, actuala soție a fostului lider ATP. Cu toate acestea, recent, tânăra a declarat că a avut o discuție cu tatăl ei și a făcut unele dezvăluiri incredibile. Charlotte a declarat că Ilie Năstase are un temperament vulcanic, însă în ciuda acestui aspect, ea încearcă să reia legătura cu tatăl său.

”Tată morocănosul a răspuns în sfârșit la telefon și suntem pe cale să discutăm. Trebuie să-l sun la 3 dimineața, ora mea. A trecut un an de când am vorbit. Sunt convinsă că ne vom înțelege. Este un om grozav la suflet. Are doar un temperament vulcanic. Și pentru oricine presupune sau speculează, nu există niciun motiv financiar la mijloc. Nu vreau banii lui. Nu-i voi mai cere bani niciodată. Ultima dată i-am cerut ajutor cu o chirie de 600 de dolari în Ajunul Crăciunului. Era decembrie 2020. ” a scris aceasta pe Facebook.

Ilie Năstase și-a îndemnat fiica să se sinucidă

Charlotte a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre o discuție pe care a avut-o cu tatăl său. În timpul acestei conversații, ea a dezvăluit detalii șocante și emoționante despre experiențele și trăirile sale legate de Ilie Năstase.

„Mi-a spus că ar trebui să mă sinucid. Tatăl meu mi-a spus că ar trebui să mă sinucid, cam 10 minute a repetat asta… Eram în stare de șoc. Nu înțeleg de ce sau nu îmi pot explica dorința mea de a continua să-l iert.”, a mai împărtășit Charlotte.

În plus, aceasta a mai dezvăluit prima amintire din copilărie în care a avut o interacțiune dificilă cu tatăl său, Ilie Năstase.

Într-o postare pe Facebook, ea a povestit cum, într-un zbor, tatăl său și-a pus paharul de plastic cu vin roșu pe masă din fața scaunului ei, iar acesta s-a vărsat peste ea. La vremea aceea, Charlotte era prea mică să împiedice incidentul și a rămas șocată când tatăl ei a aruncat vina asupra ei, spunând că ar fi lovit masa și ar fi cauzat vărsarea vinului. Cu toate acestea, ea a acceptat vina și a înțeles că tatăl ei trebuie să arate mereu bine în ochii altora.

„Chiar și așa, este încă un om grozav. Și nu avem un război, îl iubesc pe tatăl meu. Indiferent de faptul că nu mi-a spus niciodată că mă iubește. Este ceea ce este și încerc să scot tot ce este mai bun din asta și sunt puternică.” a mai menționat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe