Fiica lui Dincă a dat lovitura pe plan financiar, de când tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor! De ce a părăsit de urgență România

Fiica lui Gheorghe Dincă a plecat recent din țară.

Daniela Dincă, fiica lui autorul crimelor din cazul Caracal a părăsit granițele României în urmă cu puțin timp. Se pare că fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de vânătoare de la Arad, acolo unde se organizau partide de vânătoare.

Fiica Monstrului din Caracal părăsește țara după ce a intrat în afaceri dubioase cu un italian

Daniela Dincă a avut la un moment dat, în trecut, o relație cu Giorgio Albiero, un om de afaceri de origine italiană, carea decedat în luna februarie a anului trecut. Acesta a desemnat-o administrator pe fiica lui Dincă pe un domeniu din Arad, unde mai mulți oameni din sfera de business din Italia veneau să se relaxeze la partide de vânătoare. Cei care i-au cunoscut pe Giorgio Alberto și pe Daniela Dincă susțin că femeia se asigura că celor care vin pe la acest domeniu nu le lipsește nimic și că le-ar fi adus și fete, potrivit unor surse exclusive ale Playtech.

Toată familia lui Dincă încearcă acum să scape de afacerile care au intrat în atenția procurorilor DIICOT. Acesta pare să fie motivul pentru care Daniela Dincă a vândut domeniul de la Arad și a plecat din România. Fiica lui Gheorghe Dincă a mai vândut mai multe terenuri pe care le-a primit de la Giorgio Alberto, dar și un apartament, toate fiind situate în Arad. Încă nu se știu detalii despre sumele pe care femeia le-ar fi primit în urma tranzacțiilor, dar se poate spune că aceasta s-a îmbogățit după ce tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.

Dincă a fost trimis miercuri în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni), arată news.ro.
Și fiul lui Gheorghe Dincă are probleme cu legea, fiind urmărit penal pentru lovire și alte violențe, după ce a lovit doi jurnaliști.

Fiul lui Gheorghe Dincă, cel care o ajută pe mama sa, Elena (fostă Dincă) să iasă din mulțime. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fiul lui Gheorghe Dincă, cel care o ajută pe mama sa, Elena (fostă Dincă) să iasă din mulțime. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dan Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pe 20 decembrie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI