Fiica lui Crin Antonescu nu se sfiește să pozeze în costum de baie. Cum arată Irina la 20 de ani

Nicu Stan 26.01.2022, 22:50

Fiica lui Crin Antonescu, fost șef al PNL, dispărut din viața publică de mai bine de cinci ani, nu se sfiește să pozeze în costum de baie. Cum arată Irina la 20 de ani. Irina Antonescu a studiat în cadrul Școlii Britanice din București, însă la finalizarea studiilor liceale, tânăra a preferat să se mute la Bruxelles. Acum, studiază la o școală scumpă din Anglia.

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu, Irina, la 20 de ani

Crin Antonescu, fost ministru al Tineretului și Sportului și fost președinte al Partidului Național Liberal a dispărut din viața publică în urmă cu aproximativ 5 ani. Nu a spus niciodată adevăratul motivul pentru care a ales să facă asta.

Crin Antonescu are o fiică, Irina, care acum are 20 de ani, din prima căsătorie. Irina Antonescu a preferat să se mute la Bruxelles, alături de mama ei vitregă, actuala soție a lui Crin Antonescu, fostul europarlamentar Adina Vălean. De alfel, aceasta din urmă este comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen, începând cu luna decembrie a anului 2019.

Irina Antonescu nu se sfieste sa pozeze in costum de baie
Irina Antonescu nu se sfieste sa pozeze in costum de baie

Irina Antonescu studiază la o școală scumpă

Irina Antonescu și-a încheiat șederea în Bruxelles și a luat primul avion pentru a ajunge pe teritoriul Regatului Unit, unde a început să studieze la o școală scumpă, University of King din Anglia, scrie antena3.ro.

De asemenea, Irina Antonescu este pasionată de călătorit și modă, iar de curând aceasta a petrecut un sejur chiar și în Franța, unde a reușit să se bucure de razele soarelui.

Irina Antonescu adoră să călătorească

„M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram.

Crin Antonescu, despre refacerea alianței PNL-USR

Pe de altă parte, tatăl ei își dă cu părerea despre politica românească pe care probabil o urmărește îndeaproape. Astfel, Crin Antonescu este de părere că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este imposibilă.

De asemenea, politicianul mai spune că nu a văzut niciodată în cariera lui politică ostilitatea care există acum între cele două partide.

Refacerea coaliţiei PNL-USR, „o variantă înfundată”

„Se vorbeşte despre refacerea coaliţiei cu USR. Personal, cred că asta e o variantă înfundată. (…) Niciodată nu am văzut sau nu am simţit atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi.

Şi mă tem că, şi în ipoteza în care această coaliţie s-ar putea reface conjunctural, sub diverse presiuni în acest moment, ea nu are cum să dureze pentru că acolo, în interior, conflictele sunt fundamentale”, crede Crin Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe