Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena seamănă leit cu mama sa

Ioana Bucur 14.07.2021, 16:34
Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena seamănă leit cu mama sa

Zi încărcată cu emoții și fericire în familia excentricei artiste. Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Jurata X Factor a publicat câteva imagini noi cu Elena, ce au făcut furori în rândul internauților. Tânăra seamănă leit cu mama sa.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani

Loredana Groza retrăiește astăzi cea mai frumoasă zi din viața sa, cea în care a devenit mamă. La cei 23 de ani abia împliniți, Elena nu mai este un copil, ci o femeie în toată regula. Artista a ales să împărtășească momentul cu fanii care îi urmăresc activitatea în mediul online, postând câteva imagini în care apare lângă sărbătorită.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Happy Birthday, my baby! Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată, dar și pentru ajutorul de zi de zi pentru a deveni o mamă mai bună. Toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a scris Loredana, în descrierea fotografiei.

Nemachiată, îmbrăcată lejer, de plajă, tânăra seamănă leit cu mama sa. Se pare că cele două au ales să sărbătorească departe de București, bucurându-se de zilele călduroase pe plajă. Loredana și Elena nu sunt doar mamă și fiică, ci și prietene, fiind legate de o relație cu totul specială.

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei.

E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin. Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă.

Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă”, spunea Loredana, despre fiica ei, într-un interviu acordat VIVA!.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani
Loredana și fiica ei, Elena

Loredana a dezvăluit că nu are nicio operație estetică

Loredana Groza este într-o formă de zile mari. Artista urmează un program de antrenamente fizice strict, iar rezultatele se văd din plin, însă cârcotașii susțin să trupul perfect sculptat și fața fără imperfecțiuni ar fi, de fapt, „opera” medicilor plasticieni. O teorie pe care Loredana a negat-o cu vehemență:

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana Groza la un post TV.

Urmăriți Impact.ro și pe